PDA

Zobacz pełną wersję : Newswear

wosik
11-01-2011, 23:12
mam pas Newswera Body pouch+press pouch+tele photo lens pouch, w sumie to mi wystarcza jak idę na robotę to body na szyji z szerokim, lampa w presie i tele tam gdzie tele, i pytanie moje jest takie, chcę zamienić pas newswera na plecak ewentualnie sprzedać fajny jest, praktyczny itp. ale mam stealth reportera 300AW i praktycznie dziura w tej klapie jest tak samo poręczna i szybka jeśli o zmiane szkieł chodzi jak sakwy, może minimalnie mniej ale mnie to nie przeszkadza, ile mniej więcej kosztuje taki zestaw jak mam tzn. ilę mogę ściągnąć od potencjalnego nabywcy, żeby go nie zabić ceną :D ewentualnie pytanie inne ile może kosztować używana sakwa small pouch??

marciing
12-01-2011, 00:41
nowa sakwa kosztuje 112 zł. A używana? hmmm to zależy od stanu....

Slon
12-01-2011, 01:05
jeszcze miesiac temu wzialbym taki komplet od Ciebie ;)
jesli sa w dobrym stanie, to mysle ze za 70% ceny nowki pojda z miejsca na allegro. Sam dlugo szukalem uzywek, ale malo kto sie ich pozbywa. Po kupnie wiem dlaczego :D

wosik
12-01-2011, 16:25
noo otóż to :D ja narazie się zmagam sam ze sobą sprzedawać czy nie ale w sumie, głupia sprawa po obejrzeniu filmu pokazowego jak pracuje James Nachtwey doszedłem do wniosku, że jest przekozak i jego patent się sprawdza maksymalnie, kupie jakiś tani plecaczek nie foto ewentualnie użyje swojego w góry i jak będę gdzieś szedł to będę pas chował do plecaka a w pracy zapinał z pustym plecakiem, opcja dobra, on tam trzymał klisze, baterie i inne bzdety a Newsweara ciężko znaleźć na fotoreporterzy.net ostatnio był wystawiony na sprzedaż jakby ktoś szukał ;)