Zobacz pełną wersję : Justyna Kowalczyk po raz drugi wygrywa Tour de Ski
Nie wiem jak Wy, ale ja się bardzo cieszę z historycznego dokonania Justyny.
Mam nadzieję, że wygra kolejną kryształową kulę i zdobędzie nie jeden złoty medal na MŚ:)
Mi sie najbardziej "podobaja" komentarze: ta to teraz zarobi na reklamach
:(
Gratulacje dla Justyny
Gratulacje dla Justyny
Dobrze prawisz, bo wielu naszych rodaków boli sukces innych!
Justyna niech dalej robi swoje i daje nam wiele powód do radości.
Myślę, że za lata zasuwania po lasach zimą (i nie tylko) kiedy wszyscy siedzą przed telewizorem to raczej realizacja inwestycji. Nic nie stoi na przeszkodzie by zarobić w podobny sposób furę kasy. Poćwiczyć kilkanaście lat, kilka razy przebiec po 15 kilosów, wygrać z wszystkimi innymi i już można kosić szmal. Proste :-)
Z tym "historycznym" wyczynem to bym nie szarżował...
TDS ma raptem 5 lat, nasi fantastyczni komentatorzy z - za przeproszeniem - publicznej telewizji mają dar do wynajdywania cudownych statystyk i jarania nimi oglądaczy.
Justyna jest wielka i tyle, a ten dzisiejszy odcinek to jakiś psychol wymyślił. Puściłbym go na trasę bez nart, a co, jak zabawa to zabawa !
Tak piękna sprawa, gratulacje dla Justyny. :)
Mam nadzieję, że wygra kolejną kryształową kulę i zdobędzie nie jeden złoty medal na MŚ:)
Kryształowa kula już prawie pewna, tylko jakieś nieszczęście typu kontuzja czy ciężka choroba mogłyby przeszkodzić Justynie w końcowym triumfie.
MŚ to będzie wielki pojedynek z Bjoergen, realny wydaje się być złoty medal na 30km, w pozostałych konkurencjach może być ciężko,
ale jak to w sporcie dopóki biegi się nie odbędą wszystko się może zdarzyć. ;)
Wracając do TdS jestem pod wielkim wrażeniem tego co zrobiła Johaug, wczorajszy niesamowity podbieg oraz piękny sobotni bieg współpracując z Justyną...
w rezultacie awans z 9 na 2 pozycję w generalce.
Może być groźna na MŚ, na 10 km klasykiem i na 30 km dowolnym... będzie ciekawie. ;)
Kobieta wielką jest i tyle. Pełne gratulacje za jej dokonania. Oby dalej było tylko lepiej.
adolfik9501
10-01-2011, 19:51
Oby tylko mniej pyskowała a zajęła się bieganiem, bo może się okazać, że Bjoergen wszystko zgarnie sprzed nosa.
Podług zeszłego roku i tak już jest znacznie spokojniejsza. :D
Gratulacje dla Justyny
Gratki dla niej. Sportowo debeściak.
Choć jak słyszę narzekania Justyny na to i owo to mi się słabo robi. Z jednej strony lata ciężkiej pracy, opłacane jednak przez podatników. I teraz, kiedy ma milionowe zarobki to czasem jęczy, że jej PZN złego busa wynajął. Zawodowstwo to zawodowstwo. Każdy profesjonalista kupuje sobie sam narzędzia do pracy. Rodzice opłacają lekcje tenisa dla dzieci przez całe życie, a zaledwie kilkudziesięciu udaje się zrobić kariery i odrobić kaskę.