Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wo de fu qin mu qin...
...czyli mniej więcej "Droga do domu" ;) Poddaję pod ocenę zdjęcie z późnej jesieni, mojego ostatniego wypadu z aparatem, niestety. Wygrzebane z "szuflady", jakoś mi się spodobało, może i komuś z forumowiczów przypadnie do gustu :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/01/rct1c7-1.jpg
źródło (http://oi53.tinypic.com/rct1c7.jpg)
Pozdrawiam.
Romano H.
08-01-2011, 23:11
przepraszam, ale mnie nie zachwyciło
przepraszam, ale mnie nie zachwyciło
A za co tu przepraszać, przecież zachwycić nie musiało. Dzięki za szczerość :)
Pozdrawiam.
Nikonozaur
08-01-2011, 23:31
Kadr (prawie) klasyczny, co nie znaczy z klasą. Patrząc na światełko pełzające po glebie odnoszę nieodparte wrażenie, ze fociłeś dosłownie parę minut za późno... ;)
Kapitalne swiatlo i...
fajrant.
(...) Patrząc na światełko pełzające po glebie odnoszę nieodparte wrażenie, ze fociłeś dosłownie parę minut za późno... ;)
Za długo zmarudziłem w truskawkach ;)
Kapitalne swiatlo (...)
Właśnie to światło i kąt pod jakim padało mnie urzekło :)
Dziękuję za poświęconą chwilę i opinie.
Pozdrawiam.
"Za długo zmarudziłem w truskawkach"
Masz na przyszlosc nauczke, ze i w krajobrazie pospiech bywa cenny ;)
Wracajac do zdjecia - dobrze jest czyms konkretnym przelamac jednostajnosc linii horyzontu.
Sama droga to najczesciej za malo.
Kadr (prawie) klasyczny, co nie znaczy z klasą. Patrząc na światełko pełzające po glebie odnoszę nieodparte wrażenie, ze fociłeś dosłownie parę minut za późno... ;)
Zgadzam sie , a nie masz pionu samej drogi ?
(...) dobrze jest czyms konkretnym przelamac jednostajnosc linii horyzontu.
Sama droga to najczesciej za malo.
Racja, dachy gospodarstwa lekko się wychylające zza niego są zbyt mało czytelne jak widać i zdjęcie trafi do folderu "sentymentalne wspomnienia" zamiast "udane 2010" ;)
(...) a nie masz pionu samej drogi ?
Nie mam, zrobiłem tylko jedno zdjęcie tej drogi. Dzięki za komentarz :)
Pozdrawiam.