Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Czerwona cysterna
Sebastianito
07-01-2011, 12:31
Jak cysterna jest kazdy widzi, jednak postanowilem jej nie wymazywac. Krytyka mile widziana.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2011/006/5/6/karlow_by_sebastiankraus-d36k6wv.jpg)
Pozdrawiam
Może gdyby zmniejszyć nasycenie niebieskiego na śniegu? Bo teraz niebo i cień na śniegu są takie same i jakoś to nienaturalnie wygląda.Kadrowałbym chyba trochę bardziej w prawo, więcej przestrzeni by się tam przydało,a po lewej troszkę mniej.Takie tam moje odczucia, bo niby wszystko fajnie, a jakoś nie całkiem.Kolorystycznie oczywiście ciekawie, zwłaszcza ten akcent.
Podchodzi mi to na Szczeliniec, czy tylko podobne
wasilewk
07-01-2011, 13:48
Bardzo przyjemne w odbiorze !
Pzdr.
Sebastianito
07-01-2011, 14:40
Dokladnie! Moje rodzinne strony :)
Piękna okolica, kiedyś spędziliśmy pod szczelińcem dwa tygodnie u leśniczego a na szczelińiec szło się po 18 jak kasę zamykali, byłem ponownie w 2009 i niestety komercha i tam doszła
Bardzo ladny motyw i daleki plan.
Taki szczeliniec jak i szczelba ...
Fotka zaniebieszczona - za Duderem
A tuś palnął jak kulą w płot, misiu drogi. :)
krzysztofz24
07-01-2011, 21:28
Zasadniczo to nie lubie niebieskosci na sniegu...ale tutaj mnie nie razi (i tylko w cieniu jest), bo bardzo dobrze kontrastuje z ta wspaniale rozsloneczniona biela na drzewku i jego okolicach. Przyjemne w odbiorze zimowe foto...bardzo ladnie zaswiecilo, juz ktos wspomnial chyba, ze dobrze poukladane dalsze plany.
Ale z akcentu motoryzacyjnego to bym zrezygnowal...no ale wtedy by trzeba bylo zmienic tytul;-).
Przed ekonetem nie uciekniesz :mrgreen:
podoba mi sie to zdjecie , pieknie jest oswietlona ta brzoza
cheyenne
07-01-2011, 21:38
podoba się
No niedzwiedziu, biję sie w pierś... :D
Ładny z klimatem kadr.Pozdrawiam
ostrytux
08-01-2011, 12:23
Dobre jest, kruca ja tam u góry łaziłem we mgle a Ty spałeś ;) :D