Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Droga dla Gelendy II
http://wpk.eltrakon.pl/L1008257%20Droga%20dla%20Gelendy%20II.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1008257%20Droga%20dla%20Gelendy%20II.jpg)
Ładnie wyszedł śnieg. Fajny detal.
Nikonozaur
06-01-2011, 22:07
Hummerem może i by sforsował te zaspy, ale mesiem..? :shock:
Fajna fota, w Twoim stylu. Trochę może za dużo jagód w cieniu, ale da się wytrzymać. Niepokoi mnie również brak FigAzora w polu widzenia, świeże ślady wskazują, że bestia jest gdzieś w pobliżu... ;)
........świeże ślady wskazują, że bestia jest gdzieś w pobliżu... ;)
:mrgreen:
mi tu szumi strasznie w okolo
Hummerem może i by sforsował te zaspy, ale mesiem..? :shock:
Fajna fota, w Twoim stylu. Trochę może za dużo jagód w cieniu, ale da się wytrzymać. Niepokoi mnie również brak FigAzora w polu widzenia, świeże ślady wskazują, że bestia jest gdzieś w pobliżu... ;)
Andrzeju, G dałaby radę bez problemu. A bestia wybiegła mi z kadru. :D
mi tu szumi strasznie w okolo
Wydaje Ci się, sztil był... ;)
Dla mnie to zwykły pstryk i chyba nie trzeba opisywać z jakich powodów.
Dla mnie to zwykły pstryk i chyba nie trzeba opisywać z jakich powodów.
"(...) niewielu znajdzie, którzy by mu chcieli negować - odparł Zagłoba". :mrgreen:
Nacisnąłem spust, a migawka zwyczajnie pstryknęła... Chyba nie trzeba opisywać z jakich powodów. :razz::D
Sapphiron
14-01-2011, 13:25
jak ja uwielbiam takie wpisy jak użytkownika Keek... "Skopane zupełnie" i zero argumentów... ot zwykłe szczeknięcie wg mnie...
a co do tego czy Geldzia dałaby radę to nie mam wątpliwości :) oczywiście ta stara kultowa a nie to gówno cywilne które zostało wypuszczone jako "kontynuacja" legendy
jak ja uwielbiam takie wpisy jak użytkownika Keek... "Skopane zupełnie" i zero argumentów... ot zwykłe szczeknięcie wg mnie...
Widzisz - nie zalapales kontekstu wynikajacego z innego watku. To takie typowe, prawda?
Co do meritum, tak akademicko podejdzmy - chcialbys wyczerpujaca analize? Taka porzadna na kilka stron? To moze na jakis przeglad portfolio zapraszam? Tyle, ze niestety dziwnym trafem one sa przewaznie platne. Ciekawe dlaczego?
Sapphiron
14-01-2011, 14:34
Widzisz - nie zalapales kontekstu wynikajacego z innego watku.
A dlaczego miałbym załapać? Wypowiadam się w tym wątku i raczej logiczne jest że nie szukam odnośników po całym forum bo gdzieśtam komentujący swoją opinie syrnął i uważa że wszyscy są wróżkami że będa wiedzieć że do tego sie odnosi ten komentarz...
Co za ludzie...
A dlaczego miałbym załapać? Wypowiadam się w tym wątku i raczej logiczne jest że nie szukam odnośników po całym forum bo gdzieśtam komentujący swoją opinie syrnął i uważa że wszyscy są wróżkami że będa wiedzieć że do tego sie odnosi ten komentarz...
Co za ludzie...
Masz racje. Zbyt to enigmatyczne. Pisalem komentarz dla autora zdjecia, ktory jak wiem zrozumial zart.
Przepraszam, ze nie zadbalem o innych uczestnikow. Mam nadzieje, ze nie spedzi Ci to snu z powiek?
Co za ludzie...
Chłopie, wyluzuj trochę, bo Twoje rozgoryczenie wszędzie przebija, z każdego chyba wątku.
Proszę.
Ładna faktura śniegu.
PS. Kompresuj troszkę swoje prace bo wolno się otwierają.