Zobacz pełną wersję : sekrety ambasady...
http://www.les-secrets-de-lambassade.eu/ imo swietne, proste, bezpretensjonalne i klimatyczne....brawo
e tam, zaraz ktoś napisze, że nieostre, poprzepalane, zgradientowane i przede wszystkim miejscami głowy poucinane :D
swietne.
krzysztof jot
04-01-2011, 15:44
kwestia gustu. Co do tematu i nawiązania do "ambasady" i 'sekretów" -Dla mnie tylko w tytule jest to oczywiste, w zdjęciach juz mniej.
marszull
04-01-2011, 16:17
dobre zdjecia, dzieki za linka, czytalem o tym projekcie ale wszystkich zdjec nie widzialem
Podobają mi się te zdjęcia :)
coach_lodz
04-01-2011, 20:40
mnie też się podobają... i to bardzo
fajne, ale nie jakieś objawienie, niemniej doceniam umiejętności fotografa
Świetna seria, stonowana i ze smakiem...
j_szczygiel
05-01-2011, 15:03
Wczoraj na wernisaz w Pauzie nie udalo mi sie dotrzec, bede zatem dzis i ocenie jak calosc wyglada na scianie ;) Znajac jednak poprzednie prace Piotra z pewnoscia jest to seria, ktora mozna zaliczyc do bardzo dobrych ;) Tym, ktorzy autora jeszcze nie znaja, polecam rowniez odwiedzenie portfolio Piotra Stoklosy www.photografiq.com
de Fresz
05-01-2011, 19:34
Obejrzałem to dwa razy i powiem szczerze - nie dostrzegam w tej serii nic powalającego. Są lepsze (ze 3) i gorsze, jako całość - ot, taki potrójny glamour w nietypowych kieckach i zabytkowych wnętrzach. Warsztatowo przyzwoite, ale jak dla mnie ani nie ma tu ciekawiej historii, ani ambasady (a już tym bardziej jej tajemnic), ani oszałamiających kadrów.
andrzej_laskowski
05-01-2011, 19:55
Dla mnie kiczowate.
Heh.. o gustach trudno dyskutować wprawdzie, ale ciekawym co dla Bercika nie jest "kiczowate"? ;)
Sesja rewelacyjna i kropka.
taki potrójny glamour w nietypowych kieckach i zabytkowych wnętrzach.
co jest nietypowego w tych kieckach ? dla mnie wygladaja na eleganckie wyjsciowe..
też chciałbym usłyszeć co w tym jest kiczowatego i jakiś przykład nie kiczowatego zdjęcia/sesji.
de Fresz
05-01-2011, 20:20
co jest nietypowego w tych kieckach ? dla mnie wygladaja na eleganckie wyjsciowe...
No to chyba wypada pogratulować ę-ą towarzystwa w jakim się obracasz, bo jakoś nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek spotkał na żywo kobiety w takowych...
;-)