PDA

Zobacz pełną wersję : Sylwester z Polsatem

Piotrek 77
01-01-2011, 15:11
Co myślicie o tym sylwestrze?
Wydaje mi sie że było OK. Fajnie Natasza śpiewała (chociaż jej za bardzo nie lubię), natomiast Doda trochę dała ciała.
Roxete - z piosenki na piosenkę coraz lepszy. Po tym co przeszli to koncert był bardzo dobry.

Śmiesznie reklamowali zdjęcie - które publiczność miała mieć zrobione z ROXETE, że niby zobaczysz siebie na zdjęciu itp.
No ale czy nie lepiej było jakiegoś tele użyć i połączyć te zdjęcia w jedną całość? Wiadomo ciemno - ale czy aż tak bardzo? Reflektoró cała masa - wystarczyłoby na chwilę zdjęcie rozświetlić publiczność i już by było inaczej. Zdjęcie może nie najgorsze fajnie wygląda - ale przereklamowane. Twarze mało czytelne. Ale czy moznaby było lepiej?

Na zakończenie tego mam pytanie co sie stało z TVN-em?
Kiedyś wyprzedzał Polsat - a teraz jakoś spadł na boczny tor

LordRamzes
01-01-2011, 15:21
mnie ciekawi jaki to specjalny obiektyw był użyty do robienia zdjęcia :D:D bo chyba z 6 razy podkreślali ,że specjalny obiektyw

Greg77
01-01-2011, 15:23
.................natomiast Doda trochę dała ciała.

Ona jest tak tandetna, ze zawsze daje ciala....nie wiem w czym klopot:D

tomek s
01-01-2011, 15:25
Jak dla mnie najlepiej wypadli Golce, którym chciało się śpiewać na żywca :grin: i Maleńczuk (choć osobiście nie przepadam za jego manierą), a niby największa gwiazda to już jednak nie to co kiedyś, głos wokalistki "zbabciały" i trochę skrzeczący rozczarował.
pozdr

Shreku
01-01-2011, 15:31
Wydaje mi sie że było OK. Fajnie Natasza śpiewała (chociaż jej za bardzo nie lubię)
Nie pokazała nic imponującego:|.Ja za tą Panią nie przepadam,ponieważ nie lubię kobiet z zadartym noskiem:razz:

Obi
01-01-2011, 15:32
Golce zawsze śpiewają na żywo. Byli u nas na Wigilii w mieście. Nagrzewnice i jadą na żywca. W ogóle nie ma mowy o playbackach. I takie granie jest konkret :) Oni sami też bardzo sympatyczni :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img262.imageshack.us/img262/7550/dsc6547male.jpg)
Żona Golcowa sympatiko :)

Shreku
01-01-2011, 15:34
Moja małżonka bardzo przepada za żoną Golca:).

al
01-01-2011, 15:39
Na zakończenie tego mam pytanie co sie stało z TVN-em?
Kiedyś wyprzedzał Polsat - a teraz jakoś spadł na boczny tor

Jakoś nie mogę się przekonać do tej wieśniackiej TV. I jeszcze ten Ibisz.. Dowbor. brr..

LordRamzes
01-01-2011, 15:42
Jakoś nie mogę się przekonać do tej wieśniackiej TV. I jeszcze ten Ibisz.. Dowbor. brr..

a co by było jakby barcia Mroczek byli :D:D:D:D

al
01-01-2011, 15:54
a co by było jakby barcia Mroczek byli :D:D:D:D

Mroczków jakoś przeżyje, ale Ibisze nie strawie.
Ostatnio otwieram lodówkę biorę mleko a tam Ibisz ;)
a tak poważnie, absolutnie do mnie nie trafia ten gość.

LordRamzes
01-01-2011, 15:56
Mroczków jakoś przeżyje, ale Ibisze nie strawie.
Ostatnio otwieram lodówkę biorę mleko a tam Ibisz ;)
a tak poważnie, absolutnie do mnie nie trafia ten gość.

no co się dziwisz nagada się to go suszy

Calme
01-01-2011, 15:56
My tu mamy 2011 a Ibisz wygląda młodziej jak 20 lat temu :) Cuda Panie hehe

Shreku
01-01-2011, 16:07
My tu mamy 2011 a Ibisz wygląda młodziej jak 20 lat temu :) Cuda Panie hehe
Podobno nie jest to zasługa operacji plastycznej,a sportu:razz:

Piotrek 77
01-01-2011, 16:44
Ibisza też nie trawię i Pani Kasi również. Ale fakt faktem polsat bije TVN.

A co do zdjęcia - to jak w takich warunkach zrobić dobre zdjecie tak by twarze było widac?
Ja stawiam na składankę z kilku - a nie jedno. Ale niech się fachowcy wypowiedza

Maciek R
01-01-2011, 16:55
A o jakim zdjęciu mowa?

Polsar74
01-01-2011, 17:03
Z racji tego że mam w domu szpital - nigdzie się nie wybieraliśmy - więc NOT to był główny punkt programu ;-) I wiecie czego mi, cholercia, najbardziej brakowało ? Otóż ... "Szklanej pułapki" :D
Więc - przypomniawszy sobie że jakoś tak koło tygodnia temu widziałem je na półce z dvd w realu ... podjechałem tam i zakupiłem od razu wszystkie 3 pierwsze części. 4 już miałem :-)
Żona jak to zobaczyła to padło z jej ust coś w stylu "przecież to widziałeś milion razy", ale jak już płytka się kręciła w odtwarzaczu to i ona "przykleiła" się do TV.
Takie tam Sylwestrowe przyzwyczajenia ;-)

LordRamzes
01-01-2011, 18:12
Z racji tego że mam w domu szpital - nigdzie się nie wybieraliśmy - więc NOT to był główny punkt programu ;-) I wiecie czego mi, cholercia, najbardziej brakowało ? Otóż ... "Szklanej pułapki" :D
Więc - przypomniawszy sobie że jakoś tak koło tygodnia temu widziałem je na półce z dvd w realu ... podjechałem tam i zakupiłem od razu wszystkie 3 pierwsze części. 4 już miałem :-)
Żona jak to zobaczyła to padło z jej ust coś w stylu "przecież to widziałeś milion razy", ale jak już płytka się kręciła w odtwarzaczu to i ona "przykleiła" się do TV.
Takie tam Sylwestrowe przyzwyczajenia ;-)

a KEVIN????:D:D

creep
01-01-2011, 18:25
Przecież Kevin jest na święta a nie na Sylwestra :)

LordRamzes
01-01-2011, 18:39
Przecież Kevin jest na święta a nie na Sylwestra :)

ale kevin i szklana pułapka to jakby nie rozłączny komplet świąteczno noworoczny :D:D

rmd
01-01-2011, 18:43
Najlepsza była Kasia Kowalska i jej cover Depeche Mode "Enjoy The Silence" :))

Obi
01-01-2011, 20:16
Ibisza też nie trawię i Pani Kasi również. Ale fakt faktem polsat bije TVN.

A co do zdjęcia - to jak w takich warunkach zrobić dobre zdjecie tak by twarze było widac?
Ja stawiam na składankę z kilku - a nie jedno. Ale niech się fachowcy wypowiedza

Mówisz o Pani Golcowej?

eagis
01-01-2011, 20:24
A myślałem, że tylko ja mam alergię na Ibisza:)

waldek
01-01-2011, 20:36
A mnie Ibisz coraz bardzie przypomina Połomskiego.
Ibisza nie trawię, chociaż nic mi facet nie zrobił. :evil:

Piotrek 77
01-01-2011, 20:49
Mówisz o Pani Golcowej?

Nie Golcowej tylko Cichopek. Już się boję lodówkę otwierać by z niej nie wyleciała ;)

Amadeusz
02-01-2011, 01:25
Najlepsza była Kasia Kowalska i jej cover Depeche Mode "Enjoy The Silence" :))

Dzięki, właśnie obejrzałem :) Kasia biegała po scenie jak Dejv :)
A "konferansjerzy" Polsatu to oczywiście rozpacz.

darko
02-01-2011, 01:34
Dzięki, właśnie obejrzałem :)
Ja właśnie też i bardzo fajnie Kasia to zaśpiewała.

Natomiast co do drugiej Kasi tyle że Cichopek, przecież każdy ją lubi ona jest taka słitaśna i wogóle .... bleeeee

freefly
02-01-2011, 01:55
To była porażka ostatniej dekady, znaczy się ta impreza na Placu Konstytucji.

lortek
02-01-2011, 13:54
ja troche ubolewam ze nie patrzylem na polsat... bo z chlopakami chcielismy sobie popatrzec na dode :D jakby jeszcze pani cichopek tam miala byc to by byl dopiero wypas :D :P