Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zimowe Rozewie .....
....... zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img687.imageshack.us/img687/1458/dsc0271org.jpg)
pozdrawiam :)
gdzies juz to widzialem, ladnie, gwiazdka ladna...
Bardzo ładnie, jak zawsze przyjemna obróbka.:)
Słoneczko umieściłeś świadomie w centrum, prawda? Też ostatnio miałem ten problem, podczas focenia klifu. Świetna faktura podłogi wyszła. W ogóle obróbka na najwyższym poziomie. Tak z ciekawości, F22? Ładna gwiazdka wyszła.
Dzięki za ten kadr :) Super jest!
Słoneczko umieściłeś świadomie w centrum, prawda? Też ostatnio miałem ten problem, podczas focenia klifu. Świetna faktura podłogi wyszła. W ogóle obróbka na najwyższym poziomie. Tak z ciekawości, F22? Ładna gwiazdka wyszła.
dzięki za odwiedziny, ja przy swoim 14-24mm mam bardzo wypukłą soczewkę i w zdjęciach pod słońce muszę szukać takiego ustawienia w kadrze tegoż właśnie, żeby nie mieć zbyt mocnych flar, dla uzyskania ładnego kształtu słońca przy takiej ogniskowej przymykam zawsze mocno, w tym przypadku było to F20 , ISO 200, 14mm, 1/250sek :)
Nikonozaur
01-01-2011, 19:19
Podobnie jak Grześ też już widziałem to zdjęcie. Dół jest koncertowy - nie mam pytań.
Podobnie jak Grześ też już widziałem to zdjęcie. Dół jest koncertowy - nie mam pytań.
mam pion z tego miejsca, ale uznałem ze poziom wnosi więcej, dlatego zajrzałem do szuflady i obrobiłem na nowo, wydaje mi się ze bardziej plastycznie :)
jurek1906
01-01-2011, 19:59
Ładne zdjęcie,dół super zrobiłeś :).
Bardzo przyjemne zdjęcie. Gwiazdka pierwsza klasa :)
Romano H.
01-01-2011, 21:20
dół śliczny - bajka !
Więc tak wygląda zamarznięty Bałtyk . Jest pięknie !
Więc tak wygląda zamarznięty Bałtyk . Jest pięknie !
to jest fota ze stycznia 2010 kiedy temperatury dochodziły do -20C , plaża w Rozewiu zamarzła na odległość około 100m :)
joannasfoto
01-01-2011, 21:40
Witam!
nie mam pytań (te, które miałam już zostały odpowiedziane:) ), ale chciałam jedynie dorzucić swoje komplementy.
Świetna kompozycja i tekstura uzyskana na podłożu.
wasilewk
01-01-2011, 22:03
No, znowu oko można nacieszyć !
Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku.
No, znowu oko można nacieszyć !
Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku.
dziekuję za zyczenia, wzajemnie wszystkiego naj :)
dzięki za odwiedziny, ja przy swoim 14-24mm mam bardzo wypukłą soczewkę i w zdjęciach pod słońce muszę szukać takiego ustawienia w kadrze tegoż właśnie, żeby nie mieć zbyt mocnych flar, dla uzyskania ładnego kształtu słońca przy takiej ogniskowej przymykam zawsze mocno, w tym przypadku było to F20 , ISO 200, 14mm, 1/250sek :)
Bardzo ładną gwiazdkę produkuje to szkiełko, choć muszę powiedzieć, że 16-35, nie odstaje w tym względzie. Nie kusi Cię, żeby zakupić jakieś UWA z możliwością zamontowania filtra? :) Ja się nieco czasu drapałem po głowie, czy 14-24, czy 16-35, ale nie żałuję wyboru, mimo iż 2mm na dole to jest spora różnica.
Bardzo ładną gwiazdkę produkuje to szkiełko, choć muszę powiedzieć, że 16-35, nie odstaje w tym względzie. Nie kusi Cię, żeby zakupić jakieś UWA z możliwością zamontowania filtra? :) Ja się nieco czasu drapałem po głowie, czy 14-24, czy 16-35, ale nie żałuję wyboru, mimo iż 2mm na dole to jest spora różnica.
tutaj masz odpowiedż, w ostatnim poście tego wątku , do niedawna nie było takiej mozliwości, ale już jest :)
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=138385&page=24
No tak, Lee. Wiedziałem o nim już wcześniej. Ale kurczę, to jest prawdziwy potwór. Ludzie nie uciekają, jak Cię z tym widzą? :D
No tak, Lee. Wiedziałem o nim już wcześniej. Ale kurczę, to jest prawdziwy potwór. Ludzie nie uciekają, jak Cię z tym widzą? :D
nie doczytałeś, jeszcze go nie mam czekam na dostawę :)
Acha, to dopiero zaczną uciekać ;)
No tak, znane... ale i bardzo lubiane :)