Zobacz pełną wersję : Będę tatą
hepihipi
30-12-2010, 22:51
No to już powiedziałem swoje. Dzisiaj się dowiedziałem że będę tatą po raz drugi. Żona póki co zabrania się chwalić rodzinie i znajomym, bo najpierw trzeba powiedzieć rodzicom i smutno mi z tego powodu a chciałbym o tym powiedzieć każdemu. Tak więc po prostu się chwalę. W sumie forum jak rodzina, ale trochę inna :) A co najlepsze żona i reszta familii tego nie czyta więc mogę bezkarnie się wygadać :)
To mi wyszła niespodzianka na Nowy Rok :) Pewnie se nie kupie w tym roku d7000 :/ Ale za to pewnie moje stare d80 dostanie po d... w najbliższym roku więcej niż przez ostatnie 4 lata :)
Pozdro wszystkim obecnym i przyszłym tatusiom
Damiankck
30-12-2010, 23:00
gratuluje z calego serca !
pozdrawiam :)
gratulacje, zdrowia i sil mamusi....
JaroPienza
30-12-2010, 23:11
No to GRATULACJE ...Mi juz w lutym przybędzie córeczka na świat:)
hepihipi
30-12-2010, 23:13
Podziękował :)
Chyba czas spać. Jeszcze tylko doładować się przed jutrzejszym wyzwaniem końcówką Volkerballa i lulu.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich forumowiczów i w sumie już teraz życzę szczęścia w Nowym Roku. Zdrowia nie życzę, bo jak to mówią na Titanicu wszyscy byli zdrowi... tylko im szczęścia zabrakło :)
@JaroPienza
W takim razie tobie i przyszłej mamusi też wszystkiego dobrego. Też po cichu liczymy na córeczkę :)
Serdeczne gratulacje, dużo siły i wypoczynku dla mamusi przed porodem życzę, a dla tatusia, żeby się dobrze przed pępkowym przygotował :)
Gratulacje, to teraz proponuję w ogrodzie beczkę okowity zakopać :D
Też po cichu liczymy na córeczkę
Ależ Mistrzu, co Mistrz...?
A poważnie - serdeczne gratulacje. Będzie się działo...
Gratulacje rowniez ode mnie ;)
Gratulacje:smile:!!
...a co tam, ja też się pochwalę:grin:, mi żona oznajmiła po świętach, ale chyba to jeszcze do mnie jakoś nie dotarło.
fajnie macie :) uwielbiam te nieprzespane noce ;)
GRATULACJE!
hepihipi
31-12-2010, 10:01
Gratulacje:smile:!!
...a co tam, ja też się pochwalę:grin:, mi żona oznajmiła po świętach, ale chyba to jeszcze do mnie jakoś nie dotarło.
Eeeeeeee. No to widze nie tylko mnie się "poszczęściło" :) Moje gratulacje.
A co kochanych nieprzespanych nocy to lepiej nie przypominaj. Przy pierwszym dziecku przez pierwsze dwa lata ani jednej nocy całej nie przespaliśmy :/
Teraz będzie lepiej. Na pewno :-)
Pozdro wszystkim obecnym i przyszłym tatusiom
No to GRATULACJE ...Mi juz w lutym przybędzie córeczka na świat:)
No to chłopaki nie jesteście sami :). Ja muszę czekać aż do lipca :(.
Domyślam się jak się cieszycie :).
Mój podpis zmieni się 3 stycznia :). Jak to określił Wojtek (wpkx) idę od szerokiego kąta do super tele :)
pmsphotography
31-12-2010, 12:30
Moje gratulacje! Dużo zdrówka dla pociech życzę, bo to najważniejsze :-)
No to gratulacje dla tych co juz to przyswoili i dla tych co jeszcze nie. To zescie sobie prezenty noworoczne zafundowali :)
witam w klubie, ja rowniez zostalem obdarowany ta szczesliwa nowina, planowany porod drugiego szkraba to lipiec...
BTW, wielkie gratulacje!!
Gratulacje wszystkim przyszłym Tatusiom.
Wątek ujawnił, że przyszłych ojców jest więcej :)
Tacierzyństwo to coś co się nie da opisać - bezcenne chwile, których nie zamienię na żadne inne.
Gratulacje dla Wszystkich.Przede wszystkim zdrowia dzieciom życzę.