Zobacz pełną wersję : Czy ktoś na dniach wraca z Anglii do Polski????
Kolo Dover stoi zatankowany samochod ktorym mozna wrocic do kraju....Jesli jest ktos chetny prosze o sygnal.
Sapphiron
28-12-2010, 19:58
conik a tak śmiechem żartem to nie zepsuje się ten samochód po drodze?
Auto jest z wypozyczalni mojego kumpla i trzeba je po prostu przyprowadzic do kraju. Z drugiej strony wychodzac z tego zalozenia nie nalezy wsiadac do jakiegokolwiek pojazdu ani brac do reki jakiegokolwiek urzadzenia bo sie popsuje;)
Anyway jest ubezpieczone i zatankowane wiec dla kogos kto wraca mysle ze to fajna sprawa, Zawsze to pare groszy na transporcie sie oszczedza. Z reszta to calkiem normalna praktyka np w stanach gdzei wypozyczalniowe auta jezdza od jednego oceanu do drugiego i zjezdzaja do "bazy" wlasnie w ten sposob.
spiritwood
28-12-2010, 23:42
Nie chciałem Cię pod/...ać w PW, ale wróciłem z UK wczoraj o 21.20
EDIT
jednak uznałem, że załącznik był*zbyt 'po bandzie' ;)
Najwyżej modzi się*uśmieją lub popukają*palcem w czoło ;) ;)
jackrabbit
29-12-2010, 00:43
teraz wszyscy raczej w druga strone jada ;)
A każdy się zastanawia co to był za załącznik :D
Podbijam.... wlasciciel samochodu za przyprowadzenie do Polski stawia bilet z powrotem;) i to nie jest zart;)
Podbijam.... wlasciciel samochodu za przyprowadzenie do Polski stawia bilet spowrotem;) i to nie jest zart;)
To sie nazywa wtopa:D A nie moze go oddac gdzie w europie? Zawsze latwiej mu sie machnac do Francji niz do Polandy:)