Zobacz pełną wersję : [ Portret ] auuuuuuuutoportret
Bardzo proszę o konstruktywną krytykę Wszelkie uwagi mile widzane choć chyba fotkę można zaliczyć do genialnych a może się mylę czekam na Wasze opinie Przepraszam za magetne ale to wina Canona
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img228.imageshack.us/img228/397/bossqm.jpg)
Fotkę można zaliczyć do genialnych!
Piotr Spek
27-12-2010, 22:51
Kolor, światło, klimat, treść fotografii - przepraszam FOTOGRAFII
Model - ujęcie - uśmiech i nie jednocześnie , wąsik nie wąsik , wzrok jak RYŚ, (sorki LIS )
wrażenia na lata
wzór do naśladowania
kanon (canon) dla nas (mas)
Podziwiam
PS - no i rama - jak z obrazu
Dla mnie fota wypas:mrgreen:
Tylko za tego wilka na szyi,obrońcy praw zwierząt dobiorą Ci się do d...y:mrgreen:
VaxBuster
27-12-2010, 23:20
cholerka jasna............... mam sernik na monitorze........ genialne!
o mistrzu, czemu tyle denaturatu pijesz??? a ups doczytałem, magenta, no tak... canon :P
Nie wiem czy ta magenta to zasługa Canon-a ... Miałem kilka aparatów tej marki i takich problemów nie było ( były gorsze:D )... Zdjęcie wygląda jak na ekranie telewizora marki "RUBIN" :D Oczywiście "RUBIN" ubrany w szacowną ramę :)
z duzym poczuciem humoru i dystansem do siebie ;)
ja i moja zona a takze zona kolegi uwazamy ze zdjecie to nie moze nie zachwycac a wiec zachwyca. Wyraża pierwotny niepokój, odwieczną walkę czlowieka z naturą a zarazem obrazuje nasze miejsce w swiecie. Albowiem nadjedzie taki czas gdy i czlowiek i zwierz beda patrzec w jedną stronę. na Twoim zdjęciu już się to ziściło. Chylę czoła czołobitnie
panoramix
28-12-2010, 11:37
Zachwycające wręcz :) Coś ala Król Julian z Madagaskaru ;)
ja i moja zona a takze zona kolegi uwazamy ze zdjecie to nie moze nie zachwycac a wiec zachwyca. Wyraża pierwotny niepokój, odwieczną walkę czlowieka z naturą a zarazem obrazuje nasze miejsce w swiecie. Albowiem nadjedzie taki czas gdy i czlowiek i zwierz beda patrzec w jedną stronę. na Twoim zdjęciu już się to ziściło. Chylę czoła czołobitnie
piękny komentarz w stylu tego zdjecia ;) ;)
ja i moja zona a takze zona kolegi uwazamy ze zdjecie to nie moze nie zachwycac a wiec zachwyca.
Co na to wszystko kolega, ten z którego żoną ogladasz to zdjęcie?
a kto jest bohaterem tego autoportretu ?
Bo jak gdyby widzę dwie postacie.
foto-oko
28-12-2010, 15:51
Dobry pomysl, dobra mimika, kiepskie swiatlo, nie widac oczu.
Ramka śliczna ale... dlaczego ta ramka jest krzywa ?
Portret lisa wyszedł ekstra :lol:
A fotkę oczywiście "można zaliczyć do genialnych".
Dzięki za pochlebne komentarze, które zmotywują mnie do dalszej intensywnej pracy modela :) jeżeli chodzi o ten tajemniczy uśmiech pod wąsikiem został zainspirowany obrazem mona LISy http://img03.blogcu.com/images/d/e/n/denizcan1/monaliza_1238506356.gif
beholder
28-12-2010, 22:27
Przepraszam za magetne ale to wina Canona
Niewłaściwy balans bieli to wina Canona. Ok...
A krzywa ramka to wina skrzypiącego krzesła?
A krzywa ramka to wina skrzypiącego krzesła?
kolego to jest artyzm :)
rzeknę artyzm przez "h" :)
BTW przednie, wyśmienite
treborp, mój drogi kolego (nie najdroższy) :)
Poniżej przedstawiam Ci link do tekstu, z którym proponowałbym Ci się zapoznać. Mowa tam o prawach autorskich i konsekwencjach wynikających z ich nadużywania. Miło, że wszystkim podoba się zdjęcie zrobione przeze mnie, bo w końcu ja je zrobiłem i jest ono genialne :-D.
Liczę na osobistą wizytę u mnie i wytłumaczenie swego postępowania.
http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU19940240083
:mrgreen:
ojjjjjjj coś czuję, że znów nie będzie śmietanki do kawy :-P
Mylisz się Bartku.. śmietanka będzie.. nie będzie kawy :p.. no chyba, że kol. treborp odpowiednio to wytłumaczy.
Mylisz się Bartku.. śmietanka będzie.. nie będzie kawy :p.. no chyba, że kol. treborp odpowiednio to wytłumaczy.
aaaaa to jeszcze gorzej :P hehehe
No to mamy problem :) Jak uważacie drodzy koledzy i koleżanki ( a może odwrotnie) czy jak kolega TYLKO pstryknął moim aparatem z moją kartą ( oczywiście genialna obróbka jest mojego autorstwa) to ma jakieś prawa do tego arcydzieła.Proszę o poradę prawną, bo z chęcią oskubie z kasy gtad-a o pomówienie i próbę przywłaszczenia tej genialnej fotografiiiii
..kolega (...) pstryknął...
Wszystko jest jasne :)
Widzę, że spotkanie w sądzie (tzn. u mnie) jest nieuniknione.. :D
To zdjęcie wywołało banana na mojej gębie i za to masz plusa :D
damciop03
29-12-2010, 18:01
Dobry portret a ta rameczka wymiata :)