Zobacz pełną wersję : Najlepsze zdjęcia 2010r. według LIFE
http://www.life.com/image/first/in-gallery/52491/2010-pictures-of-the-year#index/0
rychu_cmg
24-12-2010, 11:21
jest nawet zdjęcie pewnego monumentu w Polsce ;)
Widzialem trzy zdjecia z Polski, wiewiorka z goraczka disco, cien postaci we mgle w tatrach i posag Aragorna w swiebodzinie;)
Piekne zdjecia....przyjemnie popatrzec:)
sama przemoc,rozruchy, nieszczęscia, nawet w świecie zwierząt, choć akurat słonik walczący z krokodylem intryguje, ale przynajmniej rozweselił mnie tańczący wiewiór ;) i śmiejacy się lew morski,
autorzy niektórych z tych zdjęć byliby na naszym forum nieźle zjechani ;)
marszull
24-12-2010, 13:14
N anaszym forum to wiekszosc kalsykow fotografii zostala by zjechana ;)
Ciekawe kadry. Co zwróciło moją uwagę to to, że naprawdę na niektórych światełko cudownie zagrało, aż dziw...
czasem to nie do końca zasługa światełka tylko dodge/burn ;) ale absolutnie nie mam nic przeciwko
Trochę szokujące to zdjęcie z bykiem i toreadorem;).Tańcząca wiewiórka jest kapitalna:lol:
podobało się :) - ale nasze forum by większości prac "nie strawiło" - cały czas pamiętam wypowiedź "zdjęcie bez obróbki w PS to lenistwo fotografa i takie zdjęcie nie powinno być pokazywane
podobało się :) - ale nasze forum by większości prac "nie strawiło" - cały czas pamiętam wypowiedź "zdjęcie bez obróbki w PS to lenistwo fotografa i takie zdjęcie nie powinno być pokazywane
e tam ;)
gadacie tam, takie reporterki jak tam sa to byly by docenione.....kawal dobrej fotografii!
no sorry ale trupów nie trawię.... ja rozumiem, że to reporterka itd, itp... ale nie trawię i już....
downunder
27-12-2010, 00:48
gadacie tam, takie reporterki jak tam sa to byly by docenione.....kawal dobrej fotografii!
Dokładnie ... kawał dobrej fotografii. :)
no sorry ale trupów nie trawię.... ja rozumiem, że to reporterka itd, itp... ale nie trawię i już....
Ale tam jest 105 zdjec, jak nie chcesz to trupki omijaj.....ale to niestety tez zycie:(
camaxtli85
03-01-2011, 12:06
mocna dawka, w połowie sytuacji raczej bym się popłakał, a sprzętu bym przy oku nie utrzymał
Mamy rozumieć, że wegetarianin? ;)
eee to mam rozumieć, że jak nie obrobię zdjęcia w PS to lepiej ich tu nie umieszczać?
N anaszym forum to wiekszosc kalsykow fotografii zostala by zjechana ;)
Ależ skąd... przecież tutaj są sami klasycy... i stanowią klasę dla siebie:)