Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] coca-cola
Witam, wahałem się wstawiać tu pracę, ale wstawiłem po długim namyśle...
1
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img156.imageshack.us/i/1kopiae.jpg/)
jackrabbit
23-12-2010, 18:20
mi sie widzi ale ucialbym nad kolanami :)
piotr290
23-12-2010, 18:58
nie wiem czy tu chodzi o coca colę, czy coś innego, kolana wyszło fatalnie,i twarz nie pasuje mi do reszty, ale to moje zdanie
kolana wiem, mogłem przyciąć ale już tak zostawiłem, a co do koloru to tak światło się ułożyło, twarz musiała być jaśniej :)
camaxtli85
23-12-2010, 21:06
strzelam, że to nie tłuszczyk nad kolankiem, a mięsień, wnioskuję, bo brzuch wygląda też na wytrenowany;) sam robię d80, wiem jak to z puszką bywa, a zdjęcia nie próbowałeś ciąć w kwadrat?
strzelam, że to nie tłuszczyk nad kolankiem, a mięsień, wnioskuję, bo brzuch wygląda też na wytrenowany;) sam robię d80, wiem jak to z puszką bywa, a zdjęcia nie próbowałeś ciąć w kwadrat?
Dobrze trafiłeś, koleżanka trenuje zawodowo balet :), raczej tłuszcz to nie jest. Miałem wymienić aparat na D300s ale nieee wolę D80 jak na moje możliwości. próbowałem w kwadrat, trochę ich mam, na pewno wstawię jutro, to zapraszam do obejrzenia.
Uciąć nad kolanami i będzie miodzio :D
gregzorba
23-12-2010, 21:55
Uciąć kolana i jest rewelka:)
piotr290
24-12-2010, 11:54
powiedz jeszcze jedno czy motywem jest coca cola?
Jesli zdjecie mialo byc w klimacie pin-up girl, to zdecydowanie ciemne tlo (a co za tym idzie rowniez oswietlenie) bardzo nie pasuje.
Jesli zdjecie mialo byc w klimacie pin-up girl, to zdecydowanie ciemne tlo (a co za tym idzie rowniez oswietlenie) bardzo nie pasuje.
Dokładnie to samo chciałem napisać.
Dokładnie to samo chciałem napisać.
Człowiek się uczy na błędach, powtórzę sesje ale z inną modelką i będzie na tip top. ;)
Ja podsumuję chyba w dużej mierze to, co napisali poprzednicy, ponieważ mam podobne odczucia. Ciemne tło - nie, kolanka - nie, inne światło i co za tym idzie faktura (chropowatość) twarzy i reszty ciała - nie. Stylizacja na tak. Poza na tak. Zwrot głowy, wzrok i uśmiech- spróbowałbym tu kilka wersji bez zmiany ułożenia ciała. Generalnie dobra droga i przyzwoita praca!
Twarz jak twarz, ale za to od pasa w dół jest bardzo ciekawie :P
Ja podsumuję chyba w dużej mierze to, co napisali poprzednicy, ponieważ mam podobne odczucia. Ciemne tło - nie, kolanka - nie, inne światło i co za tym idzie faktura (chropowatość) twarzy i reszty ciała - nie. Stylizacja na tak. Poza na tak. Zwrot głowy, wzrok i uśmiech- spróbowałbym tu kilka wersji bez zmiany ułożenia ciała. Generalnie dobra droga i przyzwoita praca!
Dziękuję za opinię, wezmę to pod uwagę :)
Zdjecie chyba bardziej do amerykanskiego high-school yearbooka, niz reklamy pepsi ;)