Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Klif.
Pablo 77
21-12-2010, 19:49
Witam.
Zimowe wydanie klifu w Orłowie.
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img89.imageshack.us/img89/5919/dsc8439nikon.jpg)
Nawet fajne, podoba sie. A tak jeszcze na marginesie zapytam - jest w Polsce jakis inny klif ?
Pablo 77
21-12-2010, 19:53
Nawet fajne, podoba sie. A tak jeszcze na marginesie zapytam - jest w Polsce jakis inny klif ?
A o to to musisz kogoś innego zapytać:)
Przypuszczam,że Harb będzie wiedział.
Pzdr
Ładny obrazek . Jest ciepło a stateczek dodaje smaku prawej i wypełnia pustke .
jest kilka klifów Michale, a że kilka to są dość mocno oblegane, wy macie mnóstwo i też są oblegane
a wracając do foty, napiszę dyplomatycznie - poprawna, trochę za bardzo widokówkowa, mając szerokie szkło mogłeś ją zrobić będąc pod klifem, byłoby bardziej dramatycznie i profesjonalnie, zrobiony z mola z tele klif bardziej sprawdza się latem kiedy widać piasek i odkryte kamienie :mrgreen:
ogólnie to podoba mi się, a jeśli miałbym coś zmienić to podkreśliłbym bardziej te ciekawe niebo wypełniając pustkę w prawej górnej części zdjęcia.Wg mnie wzrok zataczałby wtedy koło zaczynając od kamieni a kończąc na statku.
Pablo 77
21-12-2010, 20:24
jest kilka klifów Michale, a że kilka to są dość mocno oblegane, wy macie mnóstwo i też są oblegane
a wracając do foty, napiszę dyplomatycznie - poprawna, trochę za bardzo widokówkowa, mając szerokie szkło mogłeś ją zrobić będąc pod klifem, byłoby bardziej dramatycznie i profesjonalnie, zrobiony z mola z tele klif bardziej sprawdza się latem kiedy widać piasek i odkryte kamienie :mrgreen:
Janku spodziewałem się takiej wypowiedzi z Twojej strony:)
Rozumiem doskonale,ale niestety nie doszliśmy aż tak daleko bo Ozborn za wszelka cenę ciągnął mnie na torpedownię:)
Mam klif z bliższej odległosci z szerokiego,ale nie wiem czy to będzie to:)
Na dniach wrzucę i zobaczymy.
Pzdr
Dobry fot :).
Popieram ;)
Ładne w innej scenerii spojrzenie na klif. Pozdrawiam