Zobacz pełną wersję : Grip Aputure BP-D80
Witam,
Czy ktoś z szanownych forumowiczów używa tego zamiennika lub ma jakieś doświadczenia z tym sprzętem?
Cena całkiem przyzwoita i na zdjęciach wygląda solidnie.
http://cgi.ebay.com/Vertical-Battery-Grip-B7S-Nikon-D80-D90-MB-D80-/220652873319
Grizzzly
22-12-2010, 00:45
Powiem tak - jeżeli ten kawałek plastiku kosztuje na naszą polską cudowną walutę 110 zł to jego jakość wykonania musi być zatrważająco niska. Patrząc tak dla przykładu- grip alfy kosztuje 300 zł a to stanowi 1/3 ceny. To mówi samo za siebie, a wątpię by za tą cenę jakość tego była większa od podanego zamiennika.
Po obejrzeniu zdjęć myślę,że to jest to samo co alpha tylko pod inna nazwą oczywiście mogę się mylić.Co do ceny to żadna rewelacja gripa alphy na alledrogo można kupić już za 200zł z przesyłką.
mrascus, ten sprzedawca ma darmowa wysyłkę do polski wiec oferta jest dosyć kusząca i chyba zaryzykuje :)
Jak przyjdzie to wrzucę zdjęcia poglądowe.
Nie wiem czy to się opłaca bo w razie reklamacji może być problem. Dodatkowe opłaty za przesyłkę no i czas,a po przeliczeniu oszczędności masz około 40zł .Ja miałem problemy z gripem alpha (akumulatory) i zdecydowałem się na używany oryginał kupiłem na forum i jestem bardzo zadowolony.Życzę dobrego zakupu.