Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Kasia
1.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/12/5277150759_b0822d7376_b-1.jpg
źródło (http://farm6.static.flickr.com/5087/5277150759_b0822d7376_b.jpg)
2.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
marszull
20-12-2010, 23:14
Jak dla mnie git, jedynka bardziej mi sie podoba
ps to 51015?
Fajnie:)
ale 1 bardziej mi się podoba :)
p.s. fajna tapeta ;)
Wg mnie 1 lepsza kolorystycznie (kompozycyjnie za dużo światła z lewej i u góry) a 2 z kolei podciągnąłbym saturację. Ale to tak moim zdaniem.
Pozdrawiam
sensualna
23-12-2010, 14:24
W pierwszym zdjeciu drzemie duży potencjał, bo tapeta na ścianie jest genialna, modelka również, ale efekt końcowy zepsuło nieciekawe światło, które nie pasuje do całości.
Drugie zdjecie z kolei bardzo mi się podoba. Genialnie, że w oknie za dziewczyną widać te budynki, tworzy to niesamowity wrażenie.
Jestem na tak :)
No 2 bardzo fajna, podoba mi się ubiór modelki i w tle te budynki i logo Sheratonu. Jak można się dowiedzieć ta szyba koło reki jest tak pęknięta czy na nią zostało coś przyklejone?
Deny w szybie była dziura która potem została zalepiona taśmą.
Dziękuję all za komentarze:)
No to ci powiem fajny efekt daje te zalepienie tej dziury i ogólnie fajny ma klimat te zdjęcie. Jedynka też jest mocna fajne miejsce i tapeta jak byś jeszcze jakąś lampą dysponował żeby fajnie równo doświetlić to już by był kosmos, ale i tak zdjęcia są dobre i mają jakiś polot w sobie.
Deny zdjęcie było doświetlane dwoma sabinkami i studyjną :)
pietrobas
24-12-2010, 13:07
bardzo fajnie zaświecona zwłaszcza 2
Dla mnie jedyneczka ma duży potencjał, ale nie do końca dobrze jest obrobiona. Bo na inne światło już za późno. Do tego coś nie tak z wyostrzaniem po zmniejszeniu. Ale podoba mi się cała kompozycja, kolory, poza.
Dwójka już mniej mi podeszła, głównie ze względu na skrót, w jakim pokazałeś modelkę. Gdzieś tu zaginęły jej proporcje. Oczywiście to również z powodu kreacji. Światło rzeczywiście dobrze zbalansowane, ale całościowo do mnie nie gada. Nie jest to ciekawe oświetlenie. Ani modelka z tego ujęcia, ani perspektywa też mi nie odpowiadają - szczerze mówiąc nie wiem, co by tu poprawić aby wzmocnić przekaz, ale dla mnie to nie jest jeszcze kompletne zdjęcie. Na trochę większym formacie makijaż powiek mógłby mnie chyba również niepokoić, a podkolanówki nad kolana dziwnie podzieliły nogi. Takie detale, ale razem się kumulują do zbyt dużej ilości "przeszkadzajek". No i nic właściwie mnie w tym zdjęciu nie zaciekawiło.