PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Kolorowe Kredki :)

qadesh
19-12-2010, 21:31
Projekt fotograficzny który powstał w listopadzie 2009, zaś realizowałam go na przestrzeni ubiegłego roku. Z racji że nie mogę dodać w jednym temacie więcej jak 5 zdjęć (co uważam za słuszne) Zamieszczam jedynie kolaż z miniaturek i linka do całości.

//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Pozdrawiam
Olga

P.S. Zdaje sobie sprawę z niedoskonałości obróbki tych zdjęć.

AdamoN
19-12-2010, 21:40
Ciężko stwierdzić po takich "miniaturkach" :)

qadesh
19-12-2010, 22:35
dlatego link prowadzi do strony gdzie są większe - wystarczy kliknąć :)

amirez
19-12-2010, 22:58
dlatego link prowadzi do strony gdzie są większe - wystarczy kliknąć :)
...no, ale tu same leniwe ludziska są ;)
Sugeruję jednak dać większy format tutaj, bo ładnie się zapowiada.

Anja_G
19-12-2010, 23:01
...no, ale tu same leniwe ludziska są ;)
Sugeruję jednak dać większy format tutaj, bo ładnie się zapowiada.

Skoro takie leniwe te ludziska - niech nie oglądają. Ich strata, bo pomysł ciekawy.
:)

qadesh
19-12-2010, 23:16
regulamin nie lubi większego formatu tutaj w liczbie więcej jak 5 szt :) a na kompromis jesli chodzi o te zdjęcia z regulaminem nie pójdę... więc forma musi być taka jak widać :)

Pozdrawiam i dziękuję tym mniej leniwym ;)

mOSAd
27-12-2010, 22:19
Nie wiem co oceniać. Jeżeli kolaż jako całość to mi średnio przypadł do gustu. Jeżeli pojedyncze zdjęcia, to widać amatorską robotę, choć dość spójną pod względem wykonania. Jest tu jakiś sens, ale pod względem estetycznym to daleko do ideału. Fajnie, że projekt zrealizowany, można przeanalizować problemy, rozwiązania, wyciągnąć wnioski i pomyśleć o kolejnym.
Co ja bym zmienił? Patrząc na białe plansze... to raczej kolor tła. Nie tylko ramki. Od razu zrobiłoby się kolorowo, pastelowo i kredkowo. Co wtedy ze strojami? Na pewno znalazłoby się kilka opcji.
Ale i tak zawsze miło obejrzeć jakiś spójny i przemyślany projekt. Nawet jeżeli realizacja nie do końca nam pasuje, to jest to coś odmiennego od kolejnych "klasycznych" kadrów.

Zbigniew
28-12-2010, 01:16
Bardzo wiele zdjęć znajduję ciekawych, aczkolwiek nie w pełni rozumiem zamierzenie i to, co ich zestawienie ma przekazać.

foto-oko
28-12-2010, 16:59
Ja to odbieram tak: dziewczyny rozne sa, jedna czerwona czyli goraca, a druga niebieska, czyli zimna, a trzecia zolta, czyli zazdrosna. Troche malo.