Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Ania
Jeden z ostatnich portretów :
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Mam nadzieję, że się spodoba - jest to jedno z pierwszych zdjęć w domowym studio nie obrabiane w PS. Tak poza tym to witam wszystkich :)
Pomysł na zdjęcie fajny ale...skóra nie może być zielona. :-?
Cześć Qadzik :-P
Jak na pierwsze to świetne zdjęcie :-) Nie wiem jak reszcie, ale mi podoba się ta palmowa gałązka. Z całokształtu bije takie fajnie ciepło. Jedyną rzeczą która mi tutaj nie pasuje, to te małe kamyki na powiekach.Nie jest z nimi źle, ale bez wyszłoby chyba lepiej.
Miłego :-)
Dziękuje wam bardzo za komentarze :) Ta kolorystyka jest zamierzona. Kamienie na powiekach to fragment dodatku na stałe zamocowanego do sztucznych rzęs i nie wiem jak byłoby bez nich, możliwe, że masz rację iż lepiej. Nie jest to moja pierwsza sesja w studiu, bo w fotografię bawię się od 3 lat, ale uczę się cały czas. Za to pierwsza w domowym studiu po zakupie lamp.
Inne zdjęcia z tej sesji:
http://www.flickr.com/photos/oligii/sets/72157623590416399/
charlotte69
18-12-2010, 18:16
Ciekawe ;)
Pomysł dobry ale za dużo tego liścia w kadrze.
jak juz wspomniane skora raczej nie powinna byc zielona ....
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
czy teraz lepiej??
Troche lepiej ale ja widze jeszcze delikatny zafarb zielonego(możliwe ze to wina nieskalibrowanego monitora)
Kolory na nie, ale zdjęcie całkiem udane jak na domek. Trochę obróbka tu pomoże, spróbowałbym też zdjąć światło z liści. Skoro studio w domu to polecam dobrze balans kolorów sobie dobrać jakąś metodą i używać już go potem gdzie tylko można - tu jeszcze nie jest dobrze chyba.