PDA

Zobacz pełną wersję : Dash Genie czyli jak nie zgubic telefonu w samochodzie ;)

Strus
12-12-2010, 16:34
Bez zbednego wyjasniania - holderek na praktycznie kazdy telefon pasujacy na chyba kazda deske w kazdym aucie.
Trafilem na to przez przypadek szukajac akcesoriów do BB. Pomyslalem ze sie z wami podziele odkryciem bo zbiera to bardzo pochlebne opinie.
Niestety pisze z pracy wiec zadnych filmikow nie dorzuce (poblokowali mi YT) ale warto zerknac. Ja zerknalem i chyba sobie taki gadzet zafunduje.

Majek
12-12-2010, 16:51
Wygląda całkiem nieźle, ciekawe jak z trwałością. No i oczywiście nie do kupienia w Polsce...

Strus
12-12-2010, 16:54
Szperalem z ciekawosci po roznych polskich stronach ale tez nie znalazlem. Choc znajac mozliwosci niektorych tlumaczy to moze sie to rowniedobrze nazywac 3macz uniwersalny.... I szukaj sobie teraz hehe.

Sapphiron
12-12-2010, 17:10
Ja w samochodzie mam Mate Gecko. trzyma dobrze tylko trzeba czyścić często bo łapie kurz niesamowicie...

mOSAd
12-12-2010, 17:33
Ja bratu dałem matę Gecko na wypróbowanie - niestety nie sprawdza się właśnie przez łapanie kurzu. Natomiast kiedyś w Korei kupiłem takie śmieszne kieszonki przyczepiane na specjalny klips między innymi do wylotu wentylacji - do kratek. Oczywiście można przyczepić gdzie indziej również. I to się z kolei innemu członkowi mojej rodziny *bardzo* spodobało.

Yova
12-12-2010, 18:43
Gecko się sprawdza jak jest jakąś płaska powierzchnia, ja w focusie miałem taką tylko na poduszce pasażera więc się nie sprawdzało, a to trzymadełko może być ciekawe, szkoda że u nas nie do kupienia ;/

Strus
12-12-2010, 18:46
Moze za jakis czas....

Dla mnie prostota rozwiazania ma tu priorytet. Kiedys, dawno temu, za czasow Nokii 3200 kolega mial w samochodzie taka namagnesowana plytke do ktorej przykladal Nokie. Zadnych trzymadelek po bokach, zadnych utrudnien i udziwnien. Styl tego Genie bardzo do mnie przemawia i mimo ze autka na razie niet to od czegos trzeba zaczac :)

miron19j
18-12-2010, 22:56
mimo ze autka na razie niet to od czegos trzeba zaczac :)
proponuję zacząć od powietrza w kołach i luzu w kierownicy
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://forum.nikoniarze.pl/images/icons/icon10.gif)