Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pocztówka z Chorwacji
Podoba się?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.gallery.photogallery.pl/obrazy/230033igrane_panorama.jpg)
no własnie, miejsce fajne, ale pora dnia już niekoniecznie
pocztówkowo ładne, ale wolałbym to zrobić o świcie ;)
Piękna "rasowa" pocztówka. Co do pory dnia - jak zmusić się na urlopie do wstania o świcie kiedy idzie się spać półgodziny wcześniej :)
Piękna "rasowa" pocztówka. Co do pory dnia - jak zmusić się na urlopie do wstania o świcie kiedy idzie się spać półgodziny wcześniej :)
a po kiego w ogóle na urlopie kłaśc sie spać :o
Na spanie to jest czas po urlopie, w pracy.
Te zdjecie ma jedną wielką zaletę - nie ma na nim śniegu...
Bardzo przyjemny, letni widoczek :).
Przypomniał się ten błogi czas hmm... :).
Marcin T
10-12-2010, 12:00
Ładna pocztówka Chorwacji :)
Deczko bym ocieplił fotografię.
tak jak pisał lechupe, ja się albo nie kładę, albo wstaję i idę robić zdjęcia o świcie :) wrażenia zawsze pozostają, a później wracam do domku spać ;) hehe
tak jak pisał lechupe, ja się albo nie kładę, albo wstaję i idę robić zdjęcia o świcie :) wrażenia zawsze pozostają, a później wracam do domku spać ;) hehe
Jak jestem na urlopie, to robię tak samo, ale jak jestem w pracy - ciężko czasem 24 na dobę wydolić ;)
camaxtli85
10-12-2010, 14:05
tutaj takie widoki, a ja dzisiaj brodziłem w śniegu w trakcie treningu, świetnie;)
tutaj takie widoki, a ja dzisiaj brodziłem w śniegu w trakcie treningu, świetnie;)
Właśnie dlatego trzeba chociaż popatrzeć na ciepełko ;) Na zdjęciach. Mnie bardzo słońca brakuje... W depresję wpadam hehe
damciop03
10-12-2010, 17:53
Co do miejsca to super tylko szkoda, że nie jest o świcie lub zachodzie słońca. Uwielbiam Chorwację z chęcią tam spędzam wakacje.