Zobacz pełną wersję : Podwyzka czesnego w UK
No i stalo sie, przeglosowano wlasnie w House of Common zwiekszenie czesnego z £3.250 do nawet £9.000 rocznie!
Mam tylko nadzieje ze deklaracje politykow odnosnie stypendiow dla biedniejszych studentow (jak ja) nie sa wyssane z palca. A w centrum Londynu zadyma:)
jackrabbit
09-12-2010, 20:15
durnowaty pomysl, angolom i tak nie chce sie uczyc a teraz bedzie jeszcze gorzej
skonczy sie na tym ze zaleje ich fala wyksztalconych emigrantow z indii i europy wschodniej a oni tylko na zmywak sie beda nadawali :(
żerowanie na edukacji to slaby pomysl, strzal w stope
No pięknie. Bratanek studiuje politologię w King's College of London. Starzy znowu będą musieli się szarpnąć.
Jednym slowem - rzadzacy eurokolchozem (bo problem nie tyczy sie tylko UK niestety) chca aby poziom inteligencji zblizyl sie do tego za wielka woda. Wtedy bedzie jeszcze latwiej wmawiac ludziom bzdury.
Nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek, Lądek Zdrój :mrgreen:
Niestety 9tys. funtow za rok studiow to cena zaporowa dla wiekszosci chetnych. Pojawiaja sie glosy ze to banki powinny "beknac" za straty spowodowane kryzysem a nie studenci. Z mojej uczelni przez ciecia kosztow odchodzi kilku dobrych wykladowcow. . .