Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Debiut w tym dziale
Paablitos
07-12-2010, 19:05
Nie wiem co mnie naszło, ale dzisiaj zadebiutuje w tym dziale.
Ciekaw jestem jak to zdjęcie zostanie odebrane. Wszelkie uwagi mile widziane.:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img580.imageshack.us/img580/7074/kwiatuszek2resizer900q9.jpg)
Pozdrawiam, Paweł
Ale kasza :D (ziarno straszne na zdjęciu i chyba z lampą robione)
.....nieostre, bije po oczach czerwień...
Paablitos
07-12-2010, 20:35
Dzieki za opinie... tego sie mniej wiecej spodziewalem... Jak mowilem, sam nie wiem co mnie naszlo.
Pozdrawiam, Paweł
.....nieostre, bije po oczach czerwień...
Ale wydaje mi się, że na papierze będzie wyglądać zdecydowanie lepiej. Mi kasza nie przeszkadza.
Paablitos
07-12-2010, 21:19
Ale wydaje mi się, że na papierze będzie wyglądać zdecydowanie lepiej. Mi kasza nie przeszkadza.
Dzisiaj zrobilem na papierze 20x30... i jak dla mnie wyglada niezle (dlatego zdecydowalem sie poddac ocenie).
No tak,nie od dziś wiadomo,że papier wiele wytrzyma. :-)
Paablitos
07-12-2010, 22:38
No tak,nie od dziś wiadomo,że papier wiele wytrzyma. :-)
Nie twierdzilem, ze zdjecie jest dobre. Jest kiepskie? OK...:) juz wszystko jasne...Uznajmy sprawe za wyjasniona i zamknieta:).
Pozdrawiam, Paweł
Kompozycyjnie nie jest źle ,ale technicznie........niestety.Za dużo światła na płatkach-brak szczegółów= pomarańczowa plama.Chyba również brak ostrości.Nie zniechęcaj się.
Dzieki za opinie... tego sie mniej wiecej spodziewalem... Jak mowilem, sam nie wiem co mnie naszlo.
Pozdrawiam, Paweł
zawsze trzeba zrobic pierwszy krok , a to juz masz za sobą
nawet jak opinie są negatywne - to tylko dla Twojego dobra - bo wiesz co masz na przyszłość poprawić
ważne , aby robić i robić , poprawiać błędy
nie poddawaj się rób i wstawiaj kolejne
Paablitos
08-12-2010, 10:03
Nie poddaje sie... i nie zniechecam:).
Zdjecie zostalo zrobione jakis czas temu troche przypadkowo i w pospiechu... przechodzac przez storczykarnie (trzeba bylo nadazac za grupa... wiec szybki strzal i wio dalej). Niemniej jednak jakos przerzucajac fotki wpadlo mi w lapy i je pokazalem.
Dzieki za wszelkie uwagi... i do nastepnego razu:).
Pozdrawiam, Paweł