PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zimowa ścieżka

Bartekkw
06-12-2010, 23:04
Zapraszam. Uwagi co do BW mile widziane ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img171.imageshack.us/img171/4827/sciezka1.jpg)

PABLOOK
06-12-2010, 23:13
Szpecem od BW nie jestem, ale podoba mi się taka konwersja.
Czysto, mocno i zdecydowanie :).
Co do kadru, to lewa strona oraz jego centrum jak najbardziej na tak, natomiast lekko prawa rozprasza.
Ciut góry też by nie zaszkodziło. Ale to moje jakieś tam czepialstwo ;).

Bartekkw
06-12-2010, 23:23
, natomiast lekko prawa rozprasza.

No właśnie zastanawiałem się nad kwadratem bez prawej strony

jacekz40
06-12-2010, 23:26
Tak sobie pomyślałem w pierwszej chwili, że chciałbym taki widoczek z tym chojakiem i bez tych drzewek z prawej. Masz jednak to co daje nam matka natura, mieszankę liściasto-iglastą i pokazujesz rzeczywistość w przyjemnym kadrze :)
P.S. Ja to nawet nie mam pomysłu gdzie u siebie mogę znaleźć samotnego chojaka, no chyba, że w centrum miasta przystrojonego w kolorowe lampki :lol:

harb
07-12-2010, 00:10
Szpecem od BW nie jestem, ale podoba mi się taka konwersja.
Czysto, mocno i zdecydowanie :).
Co do kadru, to lewa strona oraz jego centrum jak najbardziej na tak, natomiast lekko prawa rozprasza.
Ciut góry też by nie zaszkodziło. Ale to moje jakieś tam czepialstwo ;).

za Pawłem :)

Bartekkw
07-12-2010, 10:27
thx :)

touran
07-12-2010, 14:52
przyjemny w odbiorze czysty zimowy kadr w bardzo ładnie dobranej konwersji

Hoobie
07-12-2010, 15:17
Konwersja mi sie podoba :D
Jesli chodzi o kadr, to pomyslalem to samo co Pawel... Proponowalbym pionik z uwzgledeniem lewej strony ;)

krzysztofz24
07-12-2010, 15:21
Ladnie i zimowo, kadrowo fajnie zbudowane.. Rowniez troche rozpraszaja mnie te galezie po prawej, najlepiej jak by ich wogole nie bylo. Tym bardzie ze w oddali za nimi jakies ciekawe drzewka majacza, albo jeszcze fajniej by bylo jakby jakis oblok rownowazyl ten chojak po lewej. No ale galezie sa i trzeba je polubic;-). Ogolnie zdjecie ok mz. Dobry kadr.