Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bariera
GUINNESSts
04-12-2010, 21:23
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/93098958288408779581.jpg)
avenarius
04-12-2010, 22:41
Tuuuuuusk, ja chcę taką drogę!!!
A serio pisząc, to po kolejnych Twoich zdjęciach zaczynam wierzyć, że takie miejsca naprawdę istnieją. Chwała za zdjęcia, które je tak fajnie pokazują.
jacekz40
04-12-2010, 23:56
Fajnie poukładany kadr, bardzo dobre foto :)
Sterylne i nienaturalne, baaardzo mi się podoba, jest tu coś z SF
Nieźle się zakręciła :) Super kadr !
jurek1906
05-12-2010, 11:46
Jest czyściutko,w dobrych kolorach.Jedynie to cienie na drodze deczko się wyłamały z całości.Gdybyś miał słonko z prawej,to by była inna melodia,cienie dałby fajny rytm.
GUINNESSts a gdzie to jest ?
Bartekkw
05-12-2010, 18:32
Jest czyściutko,w dobrych kolorach.Jedynie to cienie na drodze deczko się wyłamały z całości.Gdybyś miał słonko z prawej,to by była inna melodia,cienie dałby fajny rytm.
Podpiszę sie pod tą opinią. Może wolałbym troszkę szerzej ....
zdecydowany , poukładany kadr, czysto i schludnie , bardzo jestem na tak!
Podoba mi się cału ten kadr.
Nie ma tam zakau zatrzymywania się? :roll:
GUINNESSts
05-12-2010, 22:59
Podoba mi się cału ten kadr.
Nie ma tam zakazu zatrzymywania się? :roll:
Nie ma zakazu, ale nie zatrzymałem się. Za plecami dwa kierunki i zakret. Dlatego pstryczek z auta podczas jazdy. Dlatego też nie jasne i dziwne cienie w drodze. Filtr polaryzacyjny poradzil sobie niemal z wszystkim, tylko nie z odbiciem lusterka w aucie. Stąd w LD dziwactwa, z ktorymi sobie nie poradzilem jak widać.
Świetnie poukładane w kadrze.Pozdrawiam
jarekf34
06-12-2010, 22:01
Super zdjecie i to na dodatek z auta.Ladny widoczek.
Podoba mi się to zdjęcie. Trochę brakuje lewej, ale zważywszy na okoliczności, o których piszesz, nie ma się co czepiać specjalnie. Początkowo zastanawiałem się nad lekkim ociepleniem oceanu i nieba, ale po głębszym namyśle dochodzę do wniosku, że taka ich barwa jednak tutaj pasuje. Naprawdę dobry, niebanalny i nieprzypadkowy kadr.
Bez względu na okoliczności świetne zdjęcie!
Można się czepiać cieni nie wiadomo po z lewe strony. Ale po co?
Prawa wynagradza wszystko