Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Gdzies....
... na wyspie.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/87329598731573120173.jpg)
Kurcze masz moze gdzies caly zestawik z tej podrozy??? Piekne a tyle mnie omija, bo czasu malo zeby na forum posiedziec:(
Piekne!
Kurcze masz moze gdzies caly zestawik z tej podrozy??? Piekne a tyle mnie omija, bo czasu malo zeby na forum posiedziec:(
Piekne!
Grzechu, dopiero powoli obrabiam wszytsko. Gdy skompletuje calosc to na pewno dam Ci znać.
Sam nie wiem co obrabiac pierwsze - tyle tego mam:-)
Dzieki.
Piękne są te Twoje prace. Naprawdę każda kolejna coraz lepsza :)
Piękne są te Twoje prace. Naprawdę każda kolejna coraz lepsza :)
Dziekuje:-)
Przyznam, ze przed ta podroza nie mialem aparatu w rekach od ladnych miesiecy - co uwazam za blad:-)
Nie wspomne juz o NXie czy PSie:-)
jacekz40
04-12-2010, 01:35
Dziekuje:-)
Przyznam, ze przed ta podroza nie mialem aparatu w rekach od ladnych miesiecy - co uwazam za blad:-)
Nie wspomne juz o NXie czy PSie:-)
Bardziej szkoda tego braku aparatu w dłoniach jak NX :-D i pewnie parę ładnych ujęć straconych, ale za to teraz przez jakiś czas będziemy mieli co chwila nowy wątek z fajnymi kadrami :)
Kolejna, bardzo ladna praca :)
martinez
04-12-2010, 10:15
Bardzo mi się podoba taka wizja, gratki :)
borregaard
04-12-2010, 10:59
No ja nie powiem tak.
Być w pięknych miejscach,a prezentować trochę drewna w wodzie i prawie niewidocznym,ale zapewne o lata świetlne ciekawszym tłem...No nie...nie pojmuję.Sorry.;)
Andrzeju, do notatnika - Strusiowi spodobala sie praca. Mozna ten dzien zapisac w kalendarzu, ustanowic swieto panstwowe i religijne (byleby mniejszosci nie urazilo) i posunalbym sie do postulatu aby od niniejszego wydarzenia zaczac liczyc nowa ere w dziejach. :mrgreen:
Miachale poprzednich (bo jak cos czuje byly) nie widzialem ale ten klimat do mnie przemawia zdecydowanie
No ja nie powiem tak.
Być w pięknych miejscach,a prezentować trochę drewna w wodzie i prawie niewidocznym,ale zapewne o lata świetlne ciekawszym tłem...No nie...nie pojmuję.Sorry.;)
..ale ja dziwak jestem...;)
i wszystko jasne:-)
A tak serio, to mam sporo kadrow i pokaze jeszcze kilka, moze ktorys trafi w Twoj gust:-)
Andrzeju, mam tez kadr w mloda dziewczyną z Kambodzy na pomoscie - topless. Moze taki kad bylby dobry?:-)
Andrzeju, do notatnika - Strusiowi spodobala sie praca. Mozna ten dzien zapisac w kalendarzu, ustanowic swieto panstwowe i religijne (byleby mniejszosci nie urazilo) i posunalbym sie do postulatu aby od niniejszego wydarzenia zaczac liczyc nowa ere w dziejach. :mrgreen:
Miachale poprzednich (bo jak cos czuje byly) nie widzialem ale ten klimat do mnie przemawia zdecydowanie
Dobre:-) Ciesze sie, ze sie podoba.
Tak na marginesie to mam na imie Radek. Mich77 to tylko internetowy nickname:-)
Poprzednie byly ale z innych miejsc.
borregaard
04-12-2010, 12:32
Rozumiem ,że moje komentarze są na tyle dokuczliwe,że topless miałby spowodować zawał,co zważając na podeszły wiek jest niezłą "kombinacja na dziadka"....
Nic z tego Radku..;)
....ale dawaj,tak z ciekawości chciałbym...;) :mrgreen:
Rozumiem ,że moje komentarze są na tyle dokuczliwe,że topless miałby spowodować zawał,co zważając na podeszły wiek jest niezłą "kombinacja na dziadka"....
Nic z tego Radku..;)
....ale dawaj,tak z ciekawości chciałbym...;) :mrgreen:
He he, dobre:-)
Pomysle i moze wrzuce:--)
Niezle, niezłe, choć mnie środek kadru mocno po oczach bije...
co nd to ja nie jestem obiektywny mogę oglądać bez końca, co do innych spraw to poproszę o ten tak ciekwie opisany kadr :) zima jest i człowiek by się trochę rozgrzał
Bartekkw
05-12-2010, 18:33
Ciekawy kadr i BW
znakomity kadr, wszystko na tak!