Zobacz pełną wersję : Święta uratowane - "Kevin sam w domu"
A jednak. Polsat się ugiął:
http://film.wp.pl/idGallery,7656,idPhoto,255277,galeria.html
;)
no proszę Cię...brak słów....Jak usłyszałem duży reportaż na ten temat w wydarzeniach to wpierw padłem, a następnie złapałem się za głowę, że ludzie potrafią takie pierdoły opowiadać...........:? "kevin to tradycja"; "kevin to film łączący ludzi" gdyby nie mówili tego szanowane osoby, to bym odebrał to oczywiście jako sarkazm....
Niedługo się zacznie porównywać kevina jako tradycji do śpiewania kolęd czy pasterki :mrgreen:
Zgadza się z Tobą w stu procentach TMB :) Takie, niestety, społeczeństwo. Oj, niestety.
A Wy to niby jakiś margines tego społeczeństwa?
Mi się podoba fakt, że ludzie dla śmiechu postanowili namówić Polsat do podtrzymania tradycji, którą, w przeciwieństwie do Last Christmas, nawet lubię :)
de Fresz
01-12-2010, 21:38
Wyczytane kiedyś na bashu: dwie rzeczy są w życiu pewne - śmierć i "Kevin sam w domu" w tv na święta.
A ja sie pytam co ze "Szklaną pułapką"?
"Szklaną pułapkę" pewnie puszczą w Sylwestra ;)
No to mnie uspokoiłeś. :-)
Haha :D Kurde i pewnie się nie powstrzymam i obejrzę :D
Rafał_Sz
02-12-2010, 10:41
Nie mam Polszmatu. :D
Valdek_Tychy
02-12-2010, 10:55
Na całe szczęście w święta mam lepsze zajęcia niż marnowanie prądu na kretyńską telewizyjną papkę (żeby nie napisać dosadniej)
No ale ileż można jeść...
...zawsze można robić zdjęcia ;)
Boryszuk
02-12-2010, 12:38
...albo się wygadać za cały rok :mrgreen:
Polsar74
03-12-2010, 12:06
"Szklaną pułapkę" pewnie puszczą w Sylwestra ;)
Sylwek ... uratowany :-)
Tak jak i Święta z Kevinem :D
Marian K
03-12-2010, 19:45
...albo się wygadać za cały rok :mrgreen:
No ale to tylko w wigilię.
Dobrze ze nie mam Polszatu ale to co ludzie wyrabiają to o pomstę do nieba woła- większych problemów nie mają.
misiobudrysio
04-12-2010, 09:23
i jak tu nie pic w swieta
Marian K
04-12-2010, 09:32
Czy jednooki,jak wypije to też widzi podwójnie.:)
misiobudrysio
04-12-2010, 09:35
jak przedawkuje to nie ma znaczenia bo mozgownica i tak nie rejestruje obrazu