Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Fiord raz jeszcze:)
Witam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img403.imageshack.us/i/dsc3860hhh.jpg/)
Dobranoc:)
Paablitos
29-11-2010, 09:28
Ładnie, klarownie... jeno zeby tego syfu w wodzie nie bylo.
Pozdrawiam, Paweł
No tak jak zawsze :) kolejna bardzo dobra fotografia ;] fajnie światło z prawej "mańki" zagrało
pozdrawiam
Jakie by to było piękne zdjęcie jak by nie było tych "farfocli" na tej wodzie ... ale i tak jest pięknie! ;-)
Pozdr.
ładny obrazek,
a fiordy to mi z ręki jadły? :)
Przyjemny fot :).
Bardzo fajne światełko miałeś :).
Bartekkw
29-11-2010, 11:43
O tak - podpiszę się :)
krzysztofz24
29-11-2010, 11:59
No i bardzo ladne,podoba mi se to swiatlo na niebie, szczegolnie w prawej jego czesci...
żółto-czarny
29-11-2010, 12:49
Skąd bierzesz chłopie te kolory? ;) Mnie te farfocle jakoś nie przeszkadzają, idealne proporcje nieba do "mokrej podłogi".
Kadrowo, kolorystycznie i z dobrym światłem :-) dobra fota :-)
.... mogłeś to wygrabić, :mrgreen: ... ale i tak nieźle
zgadzam sie :)
Miłe dla oka, dobra fota.
jacekz40
29-11-2010, 13:24
.... mogłeś to wygrabić, :mrgreen: ... ale i tak nieźle
pływające zielicho dodaje smaczku...fotografii bo tak to pewnie paskudztwo nie do jedzenia :mrgreen:
Ładnie jest :)
borregaard
29-11-2010, 13:24
Technicznie bez zarzutu,ale motyw...taki sobie,bez szału...
Sebastianito
29-11-2010, 13:25
dobre wykonanie....
Podoba mi się od góry, do linii wody. Natomiast zasyfiona woda nie przypadła mi do gustu, choć mam świadomość, że tam, tak po prostu jest ;)
Podoba mi się od góry, do linii wody. Natomiast zasyfiona woda nie przypadła mi do gustu, choć mam świadomość, że tam, tak po prostu jest ;)
Wiec juz mowie co do syfkow na wodzie.....mielismy pecha, nie dosc, ze zajechalismy o jakies 20 min za pozno na miejscowke to jeszcze byl potezny odplyw a co za tym idzie glony wystawaly z wody....niestety nie bylo innego wyjscia:D
Ale dziekuje za pozytywny odbior:)
W sumie zazdroszczę takich problemów krajobrazowych. U mnie dzisiaj śnieg pada poziomo :D i o wyjściu w plener można zapomnieć ;)
ech, dzieki, teraz zbieramy sie do pleneru zimowego w tym miejscu.....od kilku dni mrozy i snieg w gorach wiec byc moze w tym tygodniu bedziemy robic wschod ale z lodem i sniegiem;)