Zobacz pełną wersję : skradziony d90 z obiektywami
kwinto77
28-11-2010, 19:22
nie wiem czy to dobre miejsce ale ewentualnie proszę o przeniesienie
skradziono mi cały sprzęt foto i w związku z tym moja prośba do forumowiczów:
jeżeli ktoś namierzyłby "okazyjnego" nikona d90 z N18-70 i 70-300 VR (karty sandisk, filtry, kable) wszystko w torbie delty to proszę o kontakt:
[email protected] lub tel 605308283
pozdrawiam
kwinto
a jak mamy to namierzyć bez numerów seryjnych..?
roBEERcik
28-11-2010, 19:36
Podaj może numery seryjne. Łatwiej będzie namierzyć. Poza tym napisz na innych forach fotograficznych, może ktoś przypadkiem się natknie na Twój sprzęt.
Czy korzystacie też z tego miejsca?
>> http://sssf.art.pl/index.php <<
MrGzimski
15-12-2013, 20:17
Witam,
wczoraj z mieszkania w Tarnowie skradziono mi aparat fotograficzny NIKON D90 nr seryjny korpusu 7009507 w zestawie z obiektywem NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR o nr seryjnym 38032939. Aparat został skradziony przez cygana(rumuna) jak zwał tak zwał który rzekomo proponował perfumy i wchodził na chama do mieszkań tak wynika z relacji sąsiadów. Na moje nieszczęście mnie nie było w domu tylko Tato i nie usłyszał jak ktoś wchodzi... No ale nie ważne, aparat miał osłonę na wyświetlacz, od spodu była przykręcona stopa od statywu, charakterystyczne było to że po tym jak mi kiedyś upadł ukryszył się bolec od klapki trzymającej baterię. Po otwarciu klapka po prostu wypadała, a gdy była zamknięta nie dociskała dobrze baterii, do aparatu był jeszcze pas na ramie NIKON. Dla osoby uczciwej nagroda !!! Aparat zgłoszony jako skradziony na policji ze wszystkimi nr i charakterystycznymi cechami.