Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Pierwszy raz w studiu z Sandrą
Witam po przerwie. Tym razem moja pierwsza sesja w studiu zdjęcia jeszcze ciepłe bo z dzisiaj. Jak zwykle porady i komentarze mile widziane.
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img40.imageshack.us/img40/4712/s00650.jpg)
Na razie jedno zdjęcie. Jak wam się spodoba to może potem (jak znajdę czas) wstawię więcej.
jak dla mnie to ciut za ciemno...
gregzorba
27-11-2010, 21:55
jak dla mnie to ciut za ciemno...
i modelka jakas taka niesmiała i zawstydzona
no, na moim monitorku "no name" jest ok, ale na eizo to za ciemne tło ( prawie czerń) i za ciemne cienie na modelce..
za ciemno?
Jest całkiem ok.
PRoblemy widzę raczej w barwie skóry miejscami (kciuk i łokieć w lewej ręce dziewczyny)
za ciemno?
Jest całkiem ok.
PRoblemy widzę raczej w barwie skóry miejscami (kciuk i łokieć w lewej ręce dziewczyny)
Ot i cały problem.. jak to pokazać , żeby wszyscy widzieli to samo.....
Brak dbałości o szczegóły: bandaże wskazują na chorobę i kontuzje a nie na uprawianie sportu ( co potwierdza również brzuch - wiem jestem okropny). To brzebarwienie kciuka może wynika z użycia elastycznego i słabego krążenia krwi? Jak już jesteśmy przy elastycznym - altacet widać :) Szkoda, że spodenki nie kończą się czerwonym kolorem i wchodzi w kadr jeszcze kawałek niebieskiego z białym.
camaxtli85
28-11-2010, 11:27
mnie się podoba, a chyba przede wszystkim, że zadałeś sobie trud stylizacji, co tak ciężko jakoś nam wszystkim przychodzi;)
modelka wyszla zabawnie bo niby garde trzyma a jest przerazona strasznie ^^ wg mnie troche swiatlo mogloby inaczej padac bo cienie na ręku i twarzy tak srednio wygladaja
fotouśmieszek
28-11-2010, 18:18
po pierwszym razie będą następne:-) modelka ma potencjał!
artur678
28-11-2010, 23:17
Mi się podoba zdjęcie. Dawaj dalej ...
Brudne bandaze... Mogliscie sie postarac o bokserskie owijki... nie sa az takie drogie ;]
DonArturo
28-11-2010, 23:26
Brudne bandaze... Mogliscie sie postarac o bokserskie owijki... nie sa az takie drogie ;]
śmiesznie to wygląda - jeden bandaż elastyczny a drugi opaska dziana :)
Na dobrym monitorze też ciemno jakoś to widzę. Tak pół tonu jaśniej by się przydało.