Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] .... zbyt banalne?
:mrgreen: ..... zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img713.imageshack.us/img713/6075/cie001511.jpg)
Pozdrawiam
Ale fajnie to wypatrzyles, jak dla mnie swietne, mozesz z prawej strony zrobic jeszcze swietny kwadrat , jest swietny kadr, jest klimat, rewela!
Zupełnie niebanalne.Bardzo dobre.Jedyne do czego się można przyczepić to lekki przechył w lewo,ale to pryszcz.
Zupełnie niebanalne.
Dokładnie....
Sławomirowski
27-11-2010, 07:50
Ciekawe ze względu na geometrię kompozycji i sprytnie pokazaną głębię planu (dzięki światłu).
Bardzo dobry prosty kadr.Pozdrawiam
mi tylko pogoda sie nie podoba - tak to git :)
borregaard
28-11-2010, 16:28
Mimo mojego"zamiłowania" focenia " o niczym",to nie wiem co o tym sądzić....
Ale fajnie to wypatrzyles, jak dla mnie swietne, mozesz z prawej strony zrobic jeszcze swietny kwadrat , jest swietny kadr, jest klimat, rewela!
Chyba przesadzasz :)
Ciekawe ze względu na geometrię kompozycji i sprytnie pokazaną głębię planu (dzięki światłu).
Ty chyba też :) , ale trochę mniej.
świetna praca!
Oj! Ty to na pewno :)
mi tylko pogoda sie nie podoba - tak to git :)
Czyli kiepskie zdjęcie, ale jest dobre :)
Ale ja wiem: pstryk Romku tym razem.
Cenię Twoje niektóre niebanalne spojrzenia, ale to JEST ZBYT BANALNE.
I Ty chyba sam wiesz coś o tym skoro zadałeś pytanie w tytule.
Ale ja wiem: pstryk Romku tym razem.
Cenię Twoje niektóre niebanalne spojrzenia, ale to JEST ZBYT BANALNE.
I Ty chyba sam wiesz coś o tym skoro zadałeś pytanie w tytule.
...... ja na prawdę publikuję zdjęcia po to, żeby poznać opinie innych. Mnie się podoba, .. ale jak wiadomo autorzy często są bezkrytyczni do swoich prac. :)
O zdjęciu napisałeś krótko, za to szeroko zrecenzowałeś opinie innych. Po woli stajesz się super jurorem, mentorem, znawcą poezji i ...... 3D. Może zaczniemy wysyłać zdjęcia bezpośrednio do Ciebie ? :mrgreen: Pozdrawiam.
...... ja na prawdę publikuję zdjęcia po to, żeby poznać opinie innych. .
Wierzę, szkoda , że tylko te pozytywne. No ... ale innych raczej brak. Co mistrzostwo to mistrzostwo :)
O zdjęciu napisałeś krótko, za to szeroko zrecenzowałeś opinie innych.
Bo było co recenzować (znaczy pisać), w przeciwieństwie do Twojego pstryka ;)
Po woli stajesz się super jurorem, mentorem, znawcą poezji i ...... 3D.
Nie rozumiem dlaczego tak sądzisz? czyżbym nie krakał jak inne wrony? a odnośnie 3D - masz jakieś kompleksy , że tu o tym wspominasz? :) I co ma poezja do tego?
Może zaczniemy wysyłać zdjęcia bezpośrednio do Ciebie ?
Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej? Jak na razie tylko Ty wylewasz jakieś żale w stosunku do mnie. Czyżbyś nie lubił krytyki? Romku, OK, nie będę już komentował Twoich zdjęć, naprawdę nie muszę.
Nikonozaur
28-11-2010, 20:34
Podobnie jak i ja, w razie czego bliżej mi do opinii Szuwara.
Jak na razie tylko Ty wylewasz jakieś żale w stosunku do mnie. Czyżbyś nie lubił krytyki? Romku, OK, nie będę już komentował Twoich zdjęć, naprawdę nie muszę.
... gdybym nie cenił krytyki, to już dawno by mnie tu nie było :-D
.... przecież napisałem, że bym chciał o zdjęciach rozmawiać,
.... a ja chętnie skomentuję Twoje :-D
P.S.
Przyznam, ze coraz mniej zaglądam na Forum i jak zauważyłem nie tylko ja. Tak się składa, ze coraz mniej publikują i komentują osoby, których zdjęcia lubię oglądać, .... a krytykę cenię. Może problem sam się rozwiąże. :mrgreen: Pozdrawiam.
.... a ja chętnie skomentuję Twoje :-D
Za mały jestem do tak doborowego towarzystwa, aby prezentować tu swoje gnioty.
Mam trochę samokrytyki ;)
Przyznam, ze coraz mniej zaglądam na Forum i jak zauważyłem nie tylko ja. Tak się składa, ze coraz mniej publikują i komentują osoby, których zdjęcia lubię oglądać, .... a krytykę cenię. Może problem sam się rozwiąże. :mrgreen: Pozdrawiam.
Wybacz, ale ja po Tobie płakać nie będę :) Chcesz zrobić sobie FOTO FERIE i odpocząć od forum - tego nikt nie może Ci zabronić :)
Nikonozaur
28-11-2010, 21:19
Romek, Jarek dajcie luzu... ;)
Jarku, Romku, dajcie luzu... ;)
ostrytux
28-11-2010, 23:38
Moim zadnieniem ciekawie wypatrzone.
Moim zadnieniem ciekawie wypatrzone.
Jeśli "zadnieniem", to moim też. :mrgreen:;)
ostrytux
29-11-2010, 00:11
Jeśli "zadnieniem", to moim też. :mrgreen:;)
Się przeklawiaturowałem :mrgreen:;)