PDA

Zobacz pełną wersję : NFS: Hot Pursuit online :-D

prz3mo
21-11-2010, 23:14
Pomyka ktoś z Was w nowego NFS w sieci? :)

rychu_cmg
21-11-2010, 23:25
seria NFS skończyła się dla mnie na NFS Porsche. Kolejne odsłony nie miały tego czegoś. W Porsche można było grać godzinami

prz3mo
21-11-2010, 23:28
seria NFS skończyła się dla mnie na NFS Porsche. Kolejne odsłony nie miały tego czegoś. W Porsche można było grać godzinami

Mnie też poszczególne części nie porywały. Jednakże ta nowa odsłona mi się podoba, dlatego przeszedłem się dziś spacerkiem do Tesco i kupiłem za całe 97pln tę grę :)

jackrabbit
21-11-2010, 23:28
ja spedzalem cale dnie grajac w nfs3 hp, pozniej duzo w most wanted

najnowszy hp jest boski z tego co widze na filmikach, zastanawiam sie czy kompa dla niego zupgrejdowac czy konsole kupic :D

Calme
21-11-2010, 23:30
Ej nie gadajcie Most Wanted był fajny też ;)

micak
21-11-2010, 23:31
Ja pogram chętnie ale z tego co widzę to kolega gra na PC a nie na PS3 ;)

docxxx
21-11-2010, 23:31
Widze, ze NFS odgrzewa stare tytuly i pakuje je do sieci. Najpierw FifaOnline, a teraz NFS.

prz3mo
21-11-2010, 23:32
najnowszy hp jest boski z tego co widze na filmikach

Przede wszystkim ma świetny klimat, dużo lepszy niż np. shift, nie wspominając od carbonie....
"Apgrejduj" kompa, kupuj i śmigamy ;)

Ja pogram chętnie ale z tego co widzę to kolega gra na PC a nie na PS3 ;)

Tak, gram na PC, ale nie możemy pograć przez to razem? Jaki masz nick na koncie EA?

jackrabbit
21-11-2010, 23:36
jaka karte graficzna na agp polecacie? mam starego kompa ale po wymianie karty powinno smigac :)

prz3mo
21-11-2010, 23:41
jaka karte graficzna na agp polecacie? mam starego kompa ale po wymianie karty powinno smigac :)

W ogóle są robione "nowe" karty jeszcze w wersji na AGP?

fotone
21-11-2010, 23:49
nowy HP jest ładny, niestety nic poza tym, scenariusza brak, mnogość ustawień auta (brak) powala, brak jakiejkolwiek konfiguracji kierownicy, no i gwóźdź do trumny - brak manualnej skrzyni biegów (SIC!). Dla mnie - rozczarowanie roku.
Nawet moja kobita stwierdziła: "myślałam, że będę go miała z głowy na jakieś 2 miesiące... wracam po 2 godzinach z jogi a on nie gra - coś musi być nie tak."

Też uważam, że jednym z najbardziej udanych był Most Wanted!

velaskez
22-11-2010, 00:01

Zgodze się z kolegą. Porsche miało to coś. I tryb Factory Driver, bajka!
Jak chcielibyście sobie popomykać w Porsche, to mam wersję bez potrzeby instalacji. 250MB.

A w Hot Pursuita to grałem jakieś 13 lat temu już :-P Ale teraz reklamują nowość, że policyjne wozy będą i będzie można nawet się nimi przewieźć. Też mi coś.

prz3mo
22-11-2010, 00:10
nowy HP jest ładny, niestety nic poza tym, scenariusza brak, mnogość ustawień auta (brak) powala, brak jakiejkolwiek konfiguracji kierownicy, no i gwóźdź do trumny - brak manualnej skrzyni biegów (SIC!). Dla mnie - rozczarowanie roku.
!

Dla mnie liczy się dobra zabawa, nie potrzebuje systemu tuningu, ustawień auta, smigam na klawiaturze.
Każdy ma inny gust i potrzeby.
Jak chcę sobie pograć w coś bardziej "realnego" to odpalam "Live for Speed".

Michał Jędrak
22-11-2010, 00:42
velaskez, mi by się przydał taki porsche unleashed, bo właśnie szkałem go wśród swoich płyt, ale nie mogłem znaleźć. Wrzuć go gdzieś, albo odezwij się do mnie na PW, to dam ci hasło do mojego FTPa

Bonzo
22-11-2010, 00:46
prz3mo jak wytrzymasz kilka dni to bardzo chętnie z Tobą pogram :) bo po pierwsze musze kupić tą samą gre co Ty, a po drugie mieć czas w ciągu dnia żeby podjechać po tą gre :) Jakby co to zgadajmy sie na PW o szczegółach :)

velaskez
22-11-2010, 01:04
velaskez, mi by się przydał taki porsche unleashed, bo właśnie szkałem go wśród swoich płyt, ale nie mogłem znaleźć. Wrzuć go gdzieś, albo odezwij się do mnie na PW, to dam ci hasło do mojego FTPa

Ja go wrzucę na swojego chomika, ale potem mogę wrzucić na Twoje FTP też jak chcesz. Tylko podeślij dane na priva.
Niestety, w domu nie mam tak szybkiego uploadu jak na uczelni, więc będzie do ściągnięcia najwcześniej z rana.

prz3mo
22-11-2010, 01:05
prz3mo jak wytrzymasz kilka dni to bardzo chętnie z Tobą pogram :) bo po pierwsze musze kupić tą samą gre co Ty, a po drugie mieć czas w ciągu dnia żeby podjechać po tą gre :) Jakby co to zgadajmy sie na PW o szczegółach :)

Spoko :) Ja czas na tego typu rozrywkę mam raczej tylko wieczorami :) Jak już kupisz to daj cynk to się wtedy konkretnie zgadamy :)

velaskez
22-11-2010, 02:27
NFS Porsche: http://chomikuj.pl/velaskez
hasło: nikon
;)

Mavierk
22-11-2010, 02:38
NFS Porsche to jak dla mnie najlepsza gra samochodowa w historii - ile wieczorów, dni czy też poranków przy niej spędziłem :)
Też tak macie, że po tej grze ta marka dostała tak z +milion punktów do ... eee... jakby to nazwać bez wulgaryzmu - jedwabistości? :D

Ale nie ukrywam - MW też przeszedłem i nawet mi się podobało moje Porsche :)

malibu
22-11-2010, 08:50
NFS porshe było miodne :) , velaskez hasło nie pasuje

velaskez
22-11-2010, 09:00
NFS porshe było miodne :) , velaskez hasło nie pasuje

Sorry teraz będzie ok. Folder Porsze;) Hasło: nikon ;)

prz3mo
22-11-2010, 09:08
Sorry teraz będzie ok. Folder Porsze;) Hasło: nikon ;)

Idźcie sobie z tym na PW, ok?

fotone
22-11-2010, 09:25
Dla mnie liczy się dobra zabawa, nie potrzebuje systemu tuningu, ustawień auta
Bardziej chodziło mi o ustawienia typu, ABS, kontrola trakcji, itd. wszystkie ustawienia które pozawalają dostosować relację arcade/symulacja do swoich potrzeb, a w HP ich absolutnie brak.

P.S - Fanom NFS Porsche, polecam jeszcze Mercedes-Benz World Racing - moim zdaniem bardzo udana produkcja.

prz3mo
22-11-2010, 09:31
Bardziej chodziło mi o ustawienia typu, ABS, kontrola trakcji, itd. wszystkie ustawienia które pozawalają dostosować relację arcade/symulacja do swoich potrzeb, a w HP ich absolutnie brak.

To nie ten typ gier. Ten NFS to czysty arcade, się zapierd.... bez zbędnych kwestii :) Takie było założenie twórców i moim zdaniem świetnie im to wyszło.

seler
22-11-2010, 23:17
NFS PU było fajne... ale odkąd poznałem Richard Burns Rally to wszystko inne wydaje mi się niewartymi uwagi zabawkami :)
Co z tego że grafika pikna jak fizyki brak :)

ppfalcon
23-11-2010, 02:12
Kurde, narobiłeś mi ogromnego smaka tym Porsche! Ściągnąłem, zainstalowałem i co - kicha. Nie da się zmienić klawiszologii tak aby działała :( A niestety na strzałkach po prostu nie umiem jeździć :( A tak chciałem sobie w to zagrać...

velaskez
23-11-2010, 08:36
Kurde, narobiłeś mi ogromnego smaka tym Porsche! Ściągnąłem, zainstalowałem i co - kicha. Nie da się zmienić klawiszologii tak aby działała :( A niestety na strzałkach po prostu nie umiem jeździć :( A tak chciałem sobie w to zagrać...

Oczywiście, że się da. Trzeba tylko wszystko zmienić, bo wiele klawisz odpowiada np. za rozglądanie się prawo/lewo, klakson, kierunkowskazy, światła awaryjne etc.;)

ppfalcon
23-11-2010, 16:04
Zmieniłem wszystko tak, że nic się nie gryzło i nie działało. Najprostszy sposób - zmieniłem np. przyspieszanie na klawisz "Q" (nieprzypisany domyślnie do żadnej akcji) i nie działa. Dziwne...

m3
23-11-2010, 19:00
Ja ostatnio z kumplem w grida przez neta pykam czasem. Może jak by było więcej osób to można by jakiś turniej zorganizować ;] Prywatny server w gridzie jest dość prosty i szybki do założenia więc można by forumowe mistrzostwa rozegrać :D

Strus
23-11-2010, 20:08
Ja wczoraj sie posililem wersja RELOADED w ramach testu. Jak mi sie spodoba to sobie na gwiazdke zazycze i bede mogl przez neta pykac

MARTINK
23-11-2010, 23:22
Mi najbardziej podobal sie NFS1 i otwarte trasy...
Potem NFS hot pursuit i przyznam szczerze ze mocno napalam sie na tego NFSa - z tego co czytam - warto...
Czekam jeszcze na Heroes 6 :)

KaleidoStar
23-11-2010, 23:49
Oj chyba wiem, czego sobie zażyczę pod choinkę. Odważycie się ścigać z babą? :D

prz3mo
24-11-2010, 00:05
Oj chyba wiem, czego sobie zażyczę pod choinkę. Odważycie się ścigać z babą? :D

Odważymy :)

KaleidoStar
24-11-2010, 00:06
To piszcie listy do Mikołaja, żeby mi prezent zrobił :D

Bonzo
24-11-2010, 00:11
macie kierownice ? tak z ciekawości pytam czy na klawikordzie będziecie śmigać :)

KaleidoStar
24-11-2010, 00:15
Jeno klawisze.

jackrabbit
24-11-2010, 00:16
ja na tablecie :)

adamtg
24-11-2010, 00:21
A można gdzieś ściągnąć wersje demo? Przed kupnem chciałbym zobaczyć co to warte. :)

Bonzo
24-11-2010, 00:30
to chyba tylko ja mam świra totalnego bo zakupiłem kierownice do takich gier :D tak po za tym polecam bo to zupełnie inna bajka grać na klawikordzie a z kierownikiem.

Majek
24-11-2010, 00:34
Ja miałem kierownicę, ale się rozleciała ładnych parę lat temu... Podjąłem próbę reanimacji, ale nie skończyłem. I tak leży w szafie w kawałkach... Się kiedyś na G25 najarałem, jak szczerbaty na suchary, ale małżonka skutecznie ostudziła mój zapał. ;-) To było wtedy, jak wyszedł Test Drive Unlimited bodajże.

prz3mo
24-11-2010, 01:15
A można gdzieś ściągnąć wersje demo? Przed kupnem chciałbym zobaczyć co to warte. :)

W wersji na PC nie ma dema tej gry, demo jest na X-Boxa i PS3.

cyrusvirus
24-11-2010, 13:53
Ja tam czekam na premierę Gran Turismo 5 i lecę po konsolę :twisted::twisted::twisted:

Polsar74
24-11-2010, 15:16
jest ktoś z PS3 i tą grą ?

Polsar74
24-11-2010, 15:17
Ja tam czekam na premierę Gran Turismo 5 i lecę po konsolę :twisted::twisted::twisted:

to czekaj dalej :-P Ludziska już od wczoraj pocinają.

cyrusvirus
24-11-2010, 15:29
Tak? :) Ale człowiek zacofany :D (faktycznie :-P)

Wiem, że miała być na wczoraj premiera, ale wiem też, że premiera była od początku roku przesuwana :)

DOS-KO-NA-ŁA wiadomość :D:D:D:D:D:D:D HURRRRRRAAAA :D:D:D:D

Polsar74
24-11-2010, 15:38
Tak? :) Ale człowiek zacofany :D (faktycznie :-P)

Wiem, że miała być na wczoraj premiera, ale wiem też, że premiera była od początku roku przesuwana :)

DOS-KO-NA-ŁA wiadomość :D:D:D:D:D:D:D HURRRRRRAAAA :D:D:D:D

niby dziś premiera... ale ludziska już skądś mają. Ja swoją mam od przed godzinki :-) W domku sie obada. Starzy wyjadacze Gran Turismowi mówią że kierownica koniecznie by sie przydała - w końcu to symulator jazdy. Wszystko fajnie pięknie, ale moja ładniejsza połówka to by mnie chyba spakowała... do swojej teściowej ;-)

A swoja drogą NFS-a polecam !!! Jest super zabawa.

cyrusvirus
24-11-2010, 17:26
napisz koniecznie wrażenia, a ja już piszę list do mikołaja :D

Aaaa, moje emocje sięgają zenitu :) GT rządzi :)

Co do nowego NFS HP to zaniepokoiła mnie wypowedź wcześniej odnośnie braku manualnej skrzyni..

renard
24-11-2010, 17:45
jest ktoś z PS3 i tą grą ?

chyba za chwilę kupię NFS'a :-P

chociaż zastanawiam się jeszcze nad GT 5

timi
24-11-2010, 17:48
no to do zobaczenie na wirtualnym torze( nick z gry golubiak -ps3) jak grasz to by kupować nowe gry i ścigać trzeba mieć podany adres Usa. Chyba ze się coś zmieniło.

MadOnion
24-11-2010, 17:50
A pyka ktoś w F1 od Codemasters?

prz3mo
24-11-2010, 17:54
Co do nowego NFS HP to zaniepokoiła mnie wypowedź wcześniej odnośnie braku manualnej skrzyni..

No przecież to czyste arcade. Jeśli ktoś chce mieć bardziej realną rozgrywkę to kupuje inne gry.

Pawliko
24-11-2010, 20:38
a ja myślałem, że jestem idiotą i nie mogę tego znaleźć w opcjach. Przecież to jest chore, żeby ograniczać ludzi do automatu! ;/ tam się nic nie robi poza omijaniem innych samochodów :D

Bonzo
25-11-2010, 00:30
hmmm w NFS Carbon jest do wyboru manualna albo automatyczna to w nowszej wersji nie ma ? mi to wisi bo i tak jade na automacie ;) ale dziwna sprawa że nie ma jak mówicie.

Polsar74
25-11-2010, 10:48
A pyka ktoś w F1 od Codemasters?

no pewno...ale też na PS3 :-P

Co do NFS-a : chyba dawno juz sie tak fajnie nie bawiłem samochodówką. Co do GT5 - no cóż...to symulator...więc frajdy sporo mniej (w stosunku do NFS;HP). Żeby czuć było pęd - trzeba po prostu użyć auta z wyższej półki. Ktoś Cię lekko trąci w zderzaczek i często sie to kończy zaliczeniem kołowrotka lub co najmniej wypadnieciem na bandę.
Aaaaaaa... instalacja trwa prawię 45 min więc można zaliczyć np. obiadek lub porządny prysznic ;-)

Jakby co - zapraszam na PSN - nick taki jak tu :-)

renard
30-11-2010, 19:53
To był dobry zakup ;-) dzień spędzony przy konsoli, czas zobaczyć co tam słychać na torach w sieci

hackermuz
08-12-2010, 23:02
No muszę przyznać, że fajny ten NFS:HP dawno się tak przyjemnie nie odmóżdżałem :)