Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Irlandzkie widoki........
.............zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img258.imageshack.us/img258/8964/dsc8297orgrc1.jpg)
pozdrawiam :)
Może nie jest to widok zapierający dech w piersiach, ale podoba się kadr ładnie wyważony oraz kolorystyka :)
ladnie zagralo niebo z dolem :-)
A jakby tak troszeczkę przyciemnić ? mz jest lepiej :-P
ladnie zagralo niebo z dolem :-)
A jakby tak troszeczkę przyciemnić ? mz jest lepiej :-P
a widzisz Piotrze co się dzieje w chmurach i na dole kadru za ta górką po prawej która jest w cieniu, jaka z boku wali potęga światła, myslałem o tym powiem szczerze, ale nie mam do tego kroku przekonania :) muszę spróbować, dam znać :):):)
ps. zdążyłem leciutko przyciemniłem sam środek dołu :)
ech to byl plener.....fajnie!
Kawał dobrze pokazanej przestrzeni :).
Niezła przestrzeń :-) zdjąłbym trochę kontrastu w LD
Nikonozaur
15-11-2010, 20:50
Kawał dobrze pokazanej przestrzeni :).
Pełna zgoda. ;)
Jest świetnie, .... począwszy od pierwszego planu w LD, aż po horyzont
Można zaczerpnąć powietrza!
A czy Kolega ma może zdjęcie przy którym skupił się na lewej stronie, bo tam widzę fajna bajka się zaczyna...? Przy tej fotografii przestrzeń jest głównym bohaterem, który dobrze wypadł w swojej roli... Cały czas nurtuje mnie jednak sytuacja po lewo... :-)
A czy Kolega ma może zdjęcie przy którym skupił się na lewej stronie, bo tam widzę fajna bajka się zaczyna...? Przy tej fotografii przestrzeń jest głównym bohaterem, który dobrze wypadł w swojej roli... Cały czas nurtuje mnie jednak sytuacja po lewo... :-)
na lewo było tak http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=160194
Bartekkw
15-11-2010, 21:56
Jedno mi się nie podoba - w tytule masz "widoki" a tymczasem jest tylko jeden widok....;) dawaj więcej bo zdjęcie zacne jest
No fajnie wyszło, co tu pisać , jest OK, można odetchnąć ;)
ostrytux
16-11-2010, 00:34
Ładny kawał przestrzeni, w dobrych kolorach i ciekawym kadrze. Nie będę mówił że wygląda jakby leciało w lewo ;)
Ładny kawał przestrzeni, w dobrych kolorach i ciekawym kadrze. Nie będę mówił że wygląda jakby leciało w lewo ;)
chyba troszeczkę leci - trudno mi było znależć punkt odniesienia bo horyzont dość rozmyty dopiero po wstawieniu dostrzegłem w głebi cieniutki zarys linii horyzontu (ale jak byście mieli tyle lat co ja to tez byście nie widzieli :) - dobrze ze jeszcze chociaż na jedno oko :-P)
Świetny kadr i przestrzeń.Pozdrawiam
Pomyślałem dokładnie tak samo, łącznie z tym że kadr sprawia wrażenie, jakby leciał w lewo, więc... podpisuję się :)
Pozdrawiam.
Fajne... Ale coś masz na matrycy - prawa strona przy linii horyzontu...
krzysztofz24
16-11-2010, 16:36
Można zaczerpnąć powietrza!
Mam podobne odczucia:-).
Powiem, że dzięki waszym wyprawom trochę świata już zobaczyłem ;) Ładne miejsce. Na początku nie zwróciłem uwagi na przechył, ale faktycznie i to bardzo mocno się chyli ;)
jurek1906
17-11-2010, 20:01
Harbowe pod każdym względem ,mi to pasuje :).