Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Spiski kwadrat
Listopad nie musi być ponury...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img823.imageshack.us/img823/192/39875702.jpg)
agawytka
15-11-2010, 11:13
Jak dla mnie swietnie! Kolorystycznie, oswietleniowo i kadrowo
believer
15-11-2010, 11:46
wow,jak to się mówi,światło zagrało pięknie.jedyne do czego mozna by bylo się przyczepić to pierwszy plan,ale nie wiem.
...może być piękny ...i jest
Bardzo ładne zdjęcie w świetnej tonacji. Wszystko tutaj zagrało. Bdb.
Wszystko gra i buczy - podoba sie! :)
Bardzo fajnie wszystko poukładałeś w tym kwadraciku :).
Do tego dopisało ciekawe światełko i niebo.
Podsumowując: podoba się bardzo :).
P.S. Bardzo podoba mi się szczególnie od połowy w górę :).
Dzięki za komentarze.
Pablook - mam wiele kadrów z drzewkami w linii na pierwszym planie. Jest i panorama ale teraz nie pokarzę bo mi dziecko jedno wchodzi na czaszkę a drugie też się gdzieś w okolicy odzywa ;)
Pozdrawiam.
...
Pablook - mam wiele kadrów z drzewkami w linii na pierwszym planie. Jest i panorama ale teraz nie pokarzę bo mi dziecko jedno wchodzi na czaszkę a drugie też się gdzieś w okolicy odzywa ;)
...
No z dzieciakami to żartów nie ma ;). Wiem coś o tym :).
Poczekam na inną, bardziej sposobną okazję :).
Ładnie to zrobiłeś :-) można jeszcze spróbować powyciągać światło na dalszych planach :-)
Podpiszę się pod kolegami, dodając, że z tej pracy można zrobić ze trzy dobre, osobne zdjęcia (tylko po co...?)... ;-) Sporo motywów ale elegancko poukładanych.
......... Bardzo podoba mi się szczególnie od połowy w górę :).
.... dokładnie tak :D
Nikonozaur
15-11-2010, 21:09
Nie mam pytań, fajnie grają te plany, dobra fota.
Pięknie ułożony kadr i nawet światło na Hawraniu majaczy ;)
Bartekkw
15-11-2010, 21:57
no i nie zaskoczyłeś - jak zwykle BDB zdjęcie. Kadr, kolor....wszystko na duży plus
Bezapelacyjnie najlepsze górskie zdjęcie jakie ostatnio tu widziałem (a poziom ogólnie jest wysoki).
Może właśnie dzięki tym niskim pagórkom na pierwszym planie, które prowadzą wzrok ku monumentalnym pasmom z ośnieżonymi szczytami... Eh, pięknie jest, pojechałoby się w jakieś góry...
ostrytux
16-11-2010, 00:38
Bardzo lubię takie klimaty, kadr mi pasuje taki jak jest dół dobrze prowadzi wzrok.
Jako że ciągle odkrywam tą piękną krainę, jeśli mogę spytać o lokalizację?
POminąłem jakos to zdjecie, a to błąd, pieknie się dzieje, od pierwszego planu, na chmurach kończąc.
ostrytux - Vabec (przy Starej Lubovni)
Bardzo dobry kadr, kolor i światło.Pozdrawiam
tbogdanowicz
16-11-2010, 21:57
Patrzenie na to zdjęcie to czysta przyjemność.
Jedyne co można poprawić to cięcie drzewa z prawej - o ile się da to może warto dodać odrobinę??? Kwestia tylko co dodatkowo znajdzie się wtedy w kadrze.