PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Zagubiony w czasie

ULTOR
14-11-2010, 20:52
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img560.imageshack.us/i/dsc12142.jpg/)

fufinek
14-11-2010, 21:53
sorry ale ja tu nic istotnego nie widzę. Ot przypadkowi ludzie jakich pełno.... zwykły nordic-walking.

ck_dezerter
14-11-2010, 22:17
W tytule chodzi chyba raczej o tego gościa w czerni z prawej.... I nawet ten tytuł wg mnie PASUJE....

ads23
15-11-2010, 01:19
gdyby ten gość(swoją drogą ten człowiek bardzo mi sie kojarzy z latami 50-tymi i sycylijskim gangsterem) znalazł się w większym tłumie i bardziej 'nowoczesnym' na zasadzie dużo kolorowych ubrań , ludzie rozmawiający przez telefon itp to byloby mega zdjecie

swider
15-11-2010, 13:40
sorry ale ja tu nic istotnego nie widzę.
Bo nie umiesz patrzeć.

gdyby ten gość(swoją drogą ten człowiek bardzo mi sie kojarzy z latami 50-tymi i sycylijskim gangsterem) znalazł się w większym tłumie i bardziej 'nowoczesnym' na zasadzie dużo kolorowych ubrań , ludzie rozmawiający przez telefon itp to byloby mega zdjecie
Gdyby babcia miała wąsy... ;)

Mnie osobiście zdjęcia się widzi... może nawet więcej niż widzi. :) Uchwycony moment i kadrowanie całkiem zgrabne, do tego fotografia okraszona bardzo przyzwoitym b&w. Jednym słowem -- a właściwie dwoma -- dobre zdjęcie! Gratuluję.

fufinek
15-11-2010, 14:55
Nie zauważyłem gościa w gajerku. Autor wgrał za duże zdjęcie jak na mój monitor hehe :) i obraz kończył mi się na tych spacerkowiczach. Nie zauważyłem że trzeba suwaczek w prawo przesunąć . Teraz to jakby lepiej wygląda :)

swider
15-11-2010, 16:14
:lol:

ULTOR
15-11-2010, 20:37
Dziękuje za komentarze. Pozdrawiam

mOSAd
16-11-2010, 00:59
Dla mnie też na plus zdjęcie.

messer
17-11-2010, 00:45
Wszystko fajnie, zdjęcie z sensem, ale brakuje mi trochę "bliskości". To w końcu street jest, tak? Lubię mieć wrażenie, że jestem w centrum wydarzeń oglądając street; tutaj takiego nie odnoszę.

ck_dezerter
17-11-2010, 08:45
Wszystko fajnie, zdjęcie z sensem, ale brakuje mi trochę "bliskości". To w końcu street jest, tak? Lubię mieć wrażenie, że jestem w centrum wydarzeń oglądając street; tutaj takiego nie odnoszę.
?????
Bliżej chyba by się NIE DAŁO zrobić, bo wtedy byłaby w kadrze albo para z kijkami, albo ten gość. A jest oczywiste, że sens tej fotki polega na ich pokazaniu JEDNOCZEŚNIE. Dla mnie jest jak najbardziej OK!

swider
17-11-2010, 15:07
Ale akurat w tym zdjęciu tej "bliskości" nie potrzeba, według mnie na powyższym obrazku wcale jej nie brakuje.