Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Zagubiony w czasie
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img560.imageshack.us/i/dsc12142.jpg/)
sorry ale ja tu nic istotnego nie widzę. Ot przypadkowi ludzie jakich pełno.... zwykły nordic-walking.
ck_dezerter
14-11-2010, 22:17
W tytule chodzi chyba raczej o tego gościa w czerni z prawej.... I nawet ten tytuł wg mnie PASUJE....
gdyby ten gość(swoją drogą ten człowiek bardzo mi sie kojarzy z latami 50-tymi i sycylijskim gangsterem) znalazł się w większym tłumie i bardziej 'nowoczesnym' na zasadzie dużo kolorowych ubrań , ludzie rozmawiający przez telefon itp to byloby mega zdjecie
sorry ale ja tu nic istotnego nie widzę.
Bo nie umiesz patrzeć.
gdyby ten gość(swoją drogą ten człowiek bardzo mi sie kojarzy z latami 50-tymi i sycylijskim gangsterem) znalazł się w większym tłumie i bardziej 'nowoczesnym' na zasadzie dużo kolorowych ubrań , ludzie rozmawiający przez telefon itp to byloby mega zdjecie
Gdyby babcia miała wąsy... ;)
Mnie osobiście zdjęcia się widzi... może nawet więcej niż widzi. :) Uchwycony moment i kadrowanie całkiem zgrabne, do tego fotografia okraszona bardzo przyzwoitym b&w. Jednym słowem -- a właściwie dwoma -- dobre zdjęcie! Gratuluję.
Nie zauważyłem gościa w gajerku. Autor wgrał za duże zdjęcie jak na mój monitor hehe :) i obraz kończył mi się na tych spacerkowiczach. Nie zauważyłem że trzeba suwaczek w prawo przesunąć . Teraz to jakby lepiej wygląda :)
Dziękuje za komentarze. Pozdrawiam
Dla mnie też na plus zdjęcie.
Wszystko fajnie, zdjęcie z sensem, ale brakuje mi trochę "bliskości". To w końcu street jest, tak? Lubię mieć wrażenie, że jestem w centrum wydarzeń oglądając street; tutaj takiego nie odnoszę.
ck_dezerter
17-11-2010, 08:45
Wszystko fajnie, zdjęcie z sensem, ale brakuje mi trochę "bliskości". To w końcu street jest, tak? Lubię mieć wrażenie, że jestem w centrum wydarzeń oglądając street; tutaj takiego nie odnoszę.
?????
Bliżej chyba by się NIE DAŁO zrobić, bo wtedy byłaby w kadrze albo para z kijkami, albo ten gość. A jest oczywiste, że sens tej fotki polega na ich pokazaniu JEDNOCZEŚNIE. Dla mnie jest jak najbardziej OK!
Ale akurat w tym zdjęciu tej "bliskości" nie potrzeba, według mnie na powyższym obrazku wcale jej nie brakuje.