Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Schodzący Krzyk Jesieni
JaroPienza
14-11-2010, 17:54
Witam
Nie zanudzając wstępną gadką .Zdjęcie mówi samo za siebie.Oczywiście z chęcią posłucham krytyki
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img571.imageshack.us/my.php?image=dsc9907a850.jpg)
Pozdrawiam Jarek
Nie wiem czy do końca tonacja mi odpowiada, ale robi wrażenie obrazu, dla mnie super, na takie widoki czekam. BRAWO
O widzisz... tu jest zupelnie inna sytuacja :D
Las po lewej troszke zaszumial, ale ... i tak zdjecie mi sie bardzo podoba.
Alez tam jest bajecznie...
JaroPienza
14-11-2010, 18:57
Ciemności w lasku były to i wyciągnąłem ,żeby nie mówili, że za ciemno tam
miejsce super, zdjęcie super, masz na czym zrobić idealną pracę :)
dobry kadr, świetne warunki, można jeszcze powyciągać (jak w raw)
JaroPienza
14-11-2010, 19:10
dobry kadr, świetne warunki, można jeszcze powyciągać (jak w raw)
więc jeszcze dużo pracy przedemną
tbogdanowicz
14-11-2010, 21:07
Minimalnie popraw las oraz chmury/mgłę i będzie rewelacja.
(No i coś się chyba dzieje z pionami budynków...???)
Chwila musiała być piękna.
cholera, ale masz miejscówki...tylko pozazdrościć! sam kiedyś przez kilka lat mieszkałem w Foggi, ale to były czasy analoga i nie mam już tych negatywów, ale zdjęcia w albumach pozostały...przepraszam za moje wspomnienia, zdjęcie jest bardzo dobre, podoba się...i to bardzo!
Za dobre, chociaż widziałbym bardziej kolorowo i pastelowo czyli standardowo. :)
Kundzior
15-11-2010, 00:44
O to, to, to, tak mi się podoba.
wow, matko ale miejscówka jestem polany, zdjecie dobre ale.......... jeszcze sporo brakuje do naprawdę dobrego, jednak z dotąd widzianych jest to Twoje najlepsze :) i po powtórnym jego obejrzeniu powiem że podoba się
Miejscówka niesamowita ! Kadr też jest niesamowity ! Do pełni szczęścia czegoś brakuje :)
Miejscówki masz rewelacyjne, mimo tego że nie mogę się za bardzo przyzwyczaić do niektórych Twoich eksperymentów kolorystycznych, każdorazowo z przyjemnością zaglądam do Twoich wątków.
Mam prośbę - możesz dawać większe rozmiary zdjęć? Chciałbym nacieszyć oczy toskańskimi klimatami, a czasem bardzo skąpisz tych pikseli ;)
JaroPienza
15-11-2010, 23:23
Miejscówki masz rewelacyjne, mimo tego że nie mogę się za bardzo przyzwyczaić do niektórych Twoich eksperymentów kolorystycznych, każdorazowo z przyjemnością zaglądam do Twoich wątków.
Mam prośbę - możesz dawać większe rozmiary zdjęć? Chciałbym nacieszyć oczy toskańskimi klimatami, a czasem bardzo skąpisz tych pikseli ;)
Sorki.Mój "nauczyciel" obróbki taki rozmiar mi zalecił .Następne bedą już większe
Miejscówka i kadr bardzo dobre.Pozdrawiam
wow, matko ale miejscówka jestem polany, (...)
Hmmm... na mnie również "miejscówka" zrobiła wrażenie, chociaż bez takich efektów ubocznych ;)
Kadr bardzo fajny, jednak nie do końca pasuje mi kolorystyka. Zdecydowanie razi zbyt jasna góra kadru.
Pozdrawiam.
Przyłączę się do opinii, że ładne:) Po prostu ładne.
Czy tam w dole to Vitaleta?
JaroPienza
17-11-2010, 11:30
Przyłączę się do opinii, że ładne:) Po prostu ładne.
Czy tam w dole to Vitaleta?
Dokladnie tak .Widze ,ze sie bylo?;)
Dokladnie tak .Widze ,ze sie bylo?;)
W planach:) Żona zachorowała na Toskanię :)
Henio Jawa
17-11-2010, 16:01
Rewelacja.
fajne! ale chyba możesz z tej miejscówki wyciagnąc więcej:)
Świetny kadr! Ma w sobie coś magicznego
JaroPienza
17-11-2010, 23:51
fajne! ale chyba możesz z tej miejscówki wyciagnąc więcej:)
Tez tak myśle.Jak już będę to napewno sie podziela z wami.
JaroPienza
17-11-2010, 23:54
W planach:) Żona zachorowała na Toskanię :)
Jak żona zachorowała to poważna sprawa.Daj znać jak będziecie coś organizowali.Jak moge to pomogę
Bartekkw
18-11-2010, 00:13
Kadr dość przyjemny i poprawny. Brakuje mi tylko jakości obrazka i finalnego szlifu w postaci np. wyprostowania budynków, odszumienia itp itd