Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Na rynku w Kazimierzu
jasiu102
12-11-2010, 00:49
Praktycznie wrzucam tylko sport to coś dla odmiany
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/11/DSC_1043JPG-1.jpg
źródło (http://3.bp.blogspot.com/_1eYh-fPtHDA/TNxvJGrj-0I/AAAAAAAAADU/5G_WWFI5ap0/s1600/DSC_1043.JPG)
Kilka zdjęć z Kazimierza jeszcze na moim blogu
Ja bym lekko w prawo przekręciła ;)
Ja bym wyrzucił do kosza.
judith_manson
13-11-2010, 14:21
Ja bym wyrzucił do kosza.
ja tez, zupelnie bez tresci. moze jakis tam pomysl byl w tym, ale wykonanie na niedostateczny.
jasiu102
13-11-2010, 15:42
ja tez, zupelnie bez tresci. moze jakis tam pomysl byl w tym, ale wykonanie na niedostateczny.
jak to bez treści? a jeleń w krzakach jaka ma treść?
judith_manson
13-11-2010, 17:14
jak to bez treści? a jeleń w krzakach jaka ma treść?
jelen poki jeszcze jest w krzakach a nie na miejskim deptaku to znaczy ze wszystko gra, a tu pomieszanie z poplataniem. musisz sobie zadac pytanie co chciales przekazac przez to zdjecie? golebie czy wszystko dookola + golebie ?
jasiu102
13-11-2010, 17:33
Byłaś kiedyś w Kazimierzu Dolnym? Jeżeli byłaś to wiesz, że nieodłączną częścią rynku w Kazimierzu są gołębie. Więc są tam tak samo naturalne jak jeleń w krzakach (widać nie wszyscy to wiedzą, a w dodatku nie umieją czytać zdjeć) Można doczepić się do kompozycji (ucięta kamienica), no ale, że zdjęcie jest bez treści to dla mnie totalna bzdura.
jasiu102
13-11-2010, 17:35
jelen poki jeszcze jest w krzakach a nie na miejskim deptaku to znaczy ze wszystko gra,
Gwarantuję Ci, że zdjęcie jelenia na miejskim deptaku, obiegło by ogólnopolskie media.
borregaard
13-11-2010, 18:06
Nie ma tu czego bronić....Temat bardziej do krajobrazu miejskiego,niebo kompletnie przepalone,krzywo,podane "na surowo",bez pomysłu...niestety.
judith_manson
13-11-2010, 18:08
Byłaś kiedyś w Kazimierzu Dolnym? Jeżeli byłaś to wiesz, że nieodłączną częścią rynku w Kazimierzu są gołębie. Więc są tam tak samo naturalne jak jeleń w krzakach (widać nie wszyscy to wiedzą, a w dodatku nie umieją czytać zdjeć) Można doczepić się do kompozycji (ucięta kamienica), no ale, że zdjęcie jest bez treści to dla mnie totalna bzdura.
jak na osobe 'ktora po prostu nie wie i nie umie czytac zdjec a w dodatku gada bzdury' osobiscie nie wstawialabym zdjecia rozmytych golebi przedstawionych w nieciekawym miejscu i w nieciekawy sposob w dziale przyroda. sprobuj jelenia zlapac na deptaku nastepnym razem i nie ucinaj kamienic, zeby kompozycyjnie uprzyjemnic zdjecie.
Dla mnie bez pomysłu i do tego wykonanie bardzo słabe.
jasiu102
13-11-2010, 18:17
Dzięki za komentarze :D Faktycznie pomyliłem dział :)