PDA

Zobacz pełną wersję : Cyfrowe ramki LCD

Zoidberg
05-01-2007, 16:46
Witam,
Od jakiegoś czasu nachodzi mnie chęć nabycia takiego ustrojstwa. Czy ktoż z Was ma może coś takiego? Jak się prezentują zdjęcia na takiej ramce? Czy spotkał z Was ktoś ramki większych rozmiarów?

Ja znalazłem coś takiego:

http://www.mdlpolska.pl/index.php?akcja=multimedia

Cena 17-stki to 2500PLN netto, ale przypuszczam, że jest zbudowana na wyświetlaczu laptopowym i nie wiem jak jest z rozdzielczością (czy jest wystarczająca - bo w parametrach jest podana).

madmips
05-01-2007, 16:49
trochę drogo, takiej laptopa kupisz :D

bartosh
14-01-2007, 13:51
Widziałem w Media Markt w niemczech coś podobnego do tej małej ramki, która również jest na stronie którą podałeś i przyznam, że srogo się zawiodłem - jakość obrazy paskudna (jak w starych Rubinach) - wszystko "pływa" i zero ostrości. W życiu bym tego nie kupił. Jednak podkreślam, że chodzi o małą ramkę, wydaje mi się, że duża za tę cenę MUSI wyświetlać podobnie jak zwykły laptop, a to już będzie ok.

RAQ
15-01-2007, 08:38
widziałem taką ramkę u klienta - firmy philips. jakość obrazu była zadowalająca, duży kąt widzenia, duże możliwości konfiguracji, ale jak to bywa z LCD najlepsze efekty osiąga przy zaciemnionych pomieszczeniach niż w słoneczny dzień. Fajny bajer ale jeszcze niestety zbyt drogi....

madburn
15-01-2007, 16:23
a nie prosciej uzyc wbudowanego w XP wygaszacza "pokaz slajdow" a na monitor nalozyc ramke po obrazku - do wyboru do kolory zmontuja w obi lub castoramie

? :D