Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jesień wpuszczona w truskawki
http://wpk.eltrakon.pl/L1007464%20Jesien%20wpuszczona%20w%20truskawki.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1007464%20Jesien%20wpuszczona%20w%20truskawki.jpg )
KILER Wojtku. KILER-twoich "kilerów"!Graty słowem.
dominikpl72
10-11-2010, 11:02
Kolorystycznie ciekawe. Kadrowo - potrafisz więcej :) , czyli innymi słowy: jak na Ciebie - trochę nudne :)
Reasumując - "nudny kil(l)er".
Zatem dziękuję za komentarze. :D
Sebastianito
10-11-2010, 17:40
Dla mnie "Genialny nudny killer"
martinez
10-11-2010, 17:55
Ma coś w sobie to zdjęcie, i powiem więcej... ono mi się nawet podoba! :)
Nikonozaur
10-11-2010, 18:44
Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że truskawki tak się "wstydzą", podoba mi się ta fota.
Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że truskawki tak się "wstydzą", podoba mi się ta fota.
Andrzeju, właśnie o to chodzi.
Bo nie wiem, jak to możliwe, ale dopiero tej jesieni zauważyłem, że one potrafią tak wyglądać.
Od prawie miesiąca zastanawiałem się w kilku miejscach po drodze, co to za niesamowite rośliny zamiast zwykłych truskawek, które rosły tam co roku...
Tomasz Dudrak
10-11-2010, 19:38
Kolejne magiczne zdjęcie w Twoim wykonaniu. Jestem na duże TAK.
O matko co to jest?
Pozdr.
Kolory truskawek świetne.
Brakuje mi symetrycznie rozdzielającej grządki - ta środkowa ma lekkiego lewusa :)
I ziemia - powinna być mniej zielona, bardziej szara lub czarna.
Ale spojrzenie - jak zwykle u Ciebie. Kto by patrzył w ten sposób na truskawki jak nie Ty ;)
Kolory truskawek świetne.
Brakuje mi symetrycznie rozdzielającej grządki - ta środkowa ma lekkiego lewusa :)
I ziemia - powinna być mniej zielona, bardziej szara lub czarna.
Ale spojrzenie - jak zwykle u Ciebie. Kto by patrzył w ten sposób na truskawki jak nie Ty ;)
Ale wiesz, że on to zrobił specjalnie. ;) Taki urok wpkx-a. ;)
borregaard
11-11-2010, 00:14
Super wyszło.Podoba mi się..
Reasumując - "nudny kil(l)er".
... i tyle.
To zdjęcie do mnie jakoś nie przemawia... może zbyt rozmyty dalszy plan? ...nie wiem.
Nie widzę tu nic prócz zbyt czerwonych liści i (następne) zbyt zielonej ziemi.
Myślę że zdjęcie krajobrazu powinno zawierać choć o drobinę interesującej nas głębi, a tu prócz
dość dobrego motywu na pierwszym planie w głębi... no właśnie? nuda.
Widziałem Twoje lepsze Wojtek.Pozdrawiam.