Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dziki brzeg - [Nemeth]
Witam
Taki pstryczek :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/11/58069aa6ea9d990af86b1bd92ec760cdd32gghz-1.jpg
źródło (http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/312/5/8/58069aa6ea9d990af86b1bd92ec760cd-d32gghz.jpg)
pozdr.
dobra praca Maćku :) trochę drażni mnie nieostrość tych galęzi musiało mocno wiać
martinez
09-11-2010, 14:18
Mamy prawie koniec roku 2o1o, a ty wyciągasz takie rarytasy 2oo9 :D
Podoba się!
Sebastianito
09-11-2010, 15:04
dobra praca Maćku :) trochę drażni mnie nieostrość tych galęzi musiało mocno wiać
O to chodzi w tym zdjeciu... Jest dynamika. Ja osobiscie wlasnie lubie takie zdjecia... cos sie dzieje, nie jest statycznie.
Ciekawie jest ...takie inne spojrzenie na brzeg
O to chodzi w tym zdjeciu... Jest dynamika. Ja osobiscie wlasnie lubie takie zdjecia... cos sie dzieje, nie jest statycznie.
statycznie jest chociazby z powodu samego stylu fotografii, czyli długiego czasu, a nieostre, poruszone gałązki tylko burzą ten spokój, a o wnoszeniu przez nie dynamiki, nie ma tutaj mowy Sebastianie :)
Sebastianito
09-11-2010, 17:10
Mozliwe Janku, ze dynamiki nie ma chociaz... wracajac do zdjecia, osobiscie uwielbiam gdy cos sie "rusza" na zdjeciach (tak jak tutaj). Podoba mi sie, ale Macku to napewno nie jest taki sobie pstryczek... swietnie pomyslane!
piękna praca , super konwersja - taka matowa :) i jak patrze w ten obrazek to mnie jakiś niepokój bierze , jest super :)
Mozliwe Janku, ze dynamiki nie ma chociaz... wracajac do zdjecia, osobiscie uwielbiam gdy cos sie "rusza" na zdjeciach (tak jak tutaj). Podoba mi sie, ale Macku to napewno nie jest taki sobie pstryczek... swietnie pomyslane!
oczywiscie ze jest to b.dobra praca dyskutujemy o detalach :)
A ja tu widzę dynamikę: drzewo wygląda jakby szło się wykąpać.
Lubię takie pstryki:smile:
Mamy prawie koniec roku 2o1o, a ty wyciągasz takie rarytasy 2oo9 :D
Podoba się!
Poczekaj na 2011 i na to co wyciągnę z szuflady 2010 ;)
piękna praca , super konwersja - taka matowa :) i jak patrze w ten obrazek to mnie jakiś niepokój bierze , jest super :)
Czy matowa to się okaże na papierze ;)
A ja tu widzę dynamikę: drzewo wygląda jakby szło się wykąpać.
No niestety, właśnie wróciło z kąpieli a że woda chłodna to się otrząsało z zimna ;)
martinez
10-11-2010, 00:30
Poczekaj na 2011 i na to co wyciągnę z szuflady 2010 ;)
Nie strasz Nemeth, już się zaczynam bać :D :P
Znakomita praca Maćku , mi poruszone drzewa idealnie pasują i dodają smaku , jak ktoś wspomniał czuć też dynamikę ! Świetnie, gratuluje
Te ruchome liscie wygladaja jak jakies demony :) fajne jak wszystko w Twoim wykonaniu.
Bardzo ladna praca, Macku :)
Świetny z klimatem kadr.Pozdrawiam
borregaard
10-11-2010, 23:49
Jest fajnie,natomiast odpowiedż.."okaże się na papierze.."...cóż ,nam się nie ukaże ani nie okaże,więc sobie daruj...:)
Jest fajnie,natomiast odpowiedż.."okaże się na papierze.."...cóż ,nam się nie ukaże ani nie okaże,więc sobie daruj...:)
Nic nie stoi na przeszkodzie aby i Tobie się ukazało na papierze :P
borregaard
11-11-2010, 00:18
Nic nie stoi na przeszkodzie aby i Tobie się ukazało na papierze :P
Służę adresem.....ewentualnie pokryję koszt przesyłki...:-D
Dobra tonacja, a w szczególności świetny, wyszukany kadr...
T_P_