Zobacz pełną wersję : Yongnuo 460 II oraz 560 zamierzam sprowadzic...
Martin Steiner
04-11-2010, 18:34
Hej,
Tak jak w temacie zamierzam sprowadzic w najblizszym czasie te dwie lampki w wiekszej ilosci.
460 II nie powinna kosztowac wiecej niz 195 zl brutto natomiast 560 nie wiecej niz 350 zl brutto.
W planie mam rowniez Triggery RF-602 z koncowkami pod rozne puszki oraz z duzym jackiem 3,5cm bezposrednio podlaczane do lamp za nie wiecej niz 145 zl brutto.
Wystawiam faktury VAT.
Zainteresowanych prosze o kontakt na priv.
Pozdrawiam
Marcin
A widziałeś ile te akcesoria kosztują na ebayu?
No właśnie nie chciałem robić koledze antyreklamy ale ja za RF-602 (nadajnik i 3 odbiorniki) zapłaciłem 160zł na ebay'u.
Martin Steiner
07-11-2010, 22:51
Panowie,
Nie ma problemu, to nie antyreklama tylko wolny rynek. Nawet mozecie podawac linki do aukcji na ebayu.
Zwracam uwage, ze napisalem iz ceny nie przekrocza wskazanych wartosci oraz ze zawieraja VAT (22%).
Podejrzewam, ze w przeciwienstwie do Was wiem ile kosztuja te lampy i akcesoria u producenta, jaka jest wartosc cla, koszt transportu i podatku dochodowego w Polsce.
Wy kupujecie bez faktury, nie napisaliscie ile kosztowala przesylka i jak milo ew. bedzie sie kontaktowac z niemieckim serwisem lub nie daj Bog serwisem chinskim. Tych argumentow nie podnosicie...
A poza tym zycze Wam samych sukcesow :smile:
Marcin
Jeżeli będzie gwarancja to zapewne znajdzie się wielu chętnych, nie każdy chce zamawiać z Hong Kongu.
Życzę powodzenia.
Martin Steiner
10-11-2010, 23:54
Hej,
tak, gwarancja jest - 24 miesiace i wynika z polskiego prawa.
dzieki
Marcin
Z polskiego prawa wynika, że gwarancji wcale nie musi być.
Martin Steiner
11-11-2010, 09:37
... jesli jest to rzecz uzywana i obie strony sie na to godza. w przypadku nowego produktu z dowodem zakupu gwarancja jest 24 miesiace chyba, ze umowa mowi inaczej...
Marcin
ThomasVoland
11-11-2010, 21:01
Kupiec ma 24 miesiące na reklamację. Gwarancja nie ma nic do rzeczy. Jest tak jak Arek-hs napisał.