Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kukurydza II
jacekz40
04-11-2010, 00:17
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img169.imageshack.us/i/dsc0801110.jpg/)
Calkiem to przyjemne aczkolwiek wolalbym jedno drzewko zamiast 2 i format kwadratu
jacekz40
04-11-2010, 09:54
Calkiem to przyjemne aczkolwiek wolalbym jedno drzewko zamiast 2 i format kwadratu
Rafał chciałem wykorzystać tak niestandardowo 2 mocne punkty :grin: - dzięki
I całkiem fajnie to wyszło. Ja jedynie widzę to po prostu swoimi oczami czyli tak jak ja bym to zrobił ;)
krzysztofz24
04-11-2010, 11:50
Bardzo fajnie sie to prezentuje. Pierwszy plan pelen szczegolow ktory przechodzi w to morze zoltego...Rowniez bylbym za 1 drzewkiem, tak jak teraz troche mi sie kojarzy z lustrzanym odbiciem, a oba mocne punkty sie mocuja o to ktory ma byc mocniejszy;-).
Ja bym cial zaraz przy lewej krawedzi tego prawego drzewka...
Ciekawe kolory, ja jestem na tak, podoba sie.
Kompozycja bardzo ciekawą wydaje się być, ale moim zdaniem umieszczenie dwóch drzewek w dwóch mocnych punktach powoduje, że wzrok lata od lewej strony do prawej.
Jeżeli taki zamiar chciałeś osiągnąć, to skutecznie Ci się to udało ;).
A, i chciałem jeszcze dodać, że kolorki masz bardzo fajowe :).
P.S. Potraktowałbym stempelkiem te resztki wystające nad horyzontem.
Z drabiny fociłeś? Czy taki wysoki od urodzenia ;)?
Po pierwsze ciut za jasno :-) lekki zielony zafarb jest też na niebie, ale kadrowo na pewno jest ciekawie :-)
jacekz40
04-11-2010, 19:07
Kompozycja bardzo ciekawą wydaje się być, ale moim zdaniem umieszczenie dwóch drzewek w dwóch mocnych punktach powoduje, że wzrok lata od lewej strony do prawej.
P.S. Potraktowałbym stempelkiem te resztki wystające nad horyzontem.
Z drabiny fociłeś? Czy taki wysoki od urodzenia ;)?
Paweł 188 cm - to chyba do wysokich się zaliczam ;-) a dodatkowo w tym miejscu znalazłem malutkie wzniesienie terenu i kukurydza wyszła mi prawie jak z "lotu ptaka" :-D
borregaard
04-11-2010, 20:11
"Góra " kukurydzy zbyt jasna.
Bartekkw
04-11-2010, 21:36
Podpiszę się pod wypowiedzią Pawła :)
Raczej widzialbym ten kadr z jednym drzewkiem ;)
Kolorystycznie mi sie podoba :D