Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] __I_____
Voila...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img139.imageshack.us/img139/2673/dsc7445r.jpg)
Sebastianito
04-11-2010, 10:45
Nie rozumiem dlaczego tego zdjecia jeszcze nik nie skomentowal. Sztampowy kadr i swietne wykonanie expozycji. Mialo byc szaro buro i bez swiatla... no i jest. Dla mnie ciekawe jest umieszczenie drzewa po lewej a nie jak zazwyczaj po prawej...
DonArturo
04-11-2010, 10:58
Dla mnie ciekawe jest umieszczenie drzewa po lewej a nie jak zazwyczaj po prawej...
to właśnie jest mocny punkt :)
avenarius
04-11-2010, 11:28
Fajne. Niby nic, a wciąga. A co do drzewka, to ja właśnie zdecydowanie bardziej wolę po lewej. Wygląda jak ozdobny inicjał w celtyckim rękopisie.
No podoba mi się.... dobrze uchwycone
krzysztofz24
04-11-2010, 11:31
Rzeklbym;-), ze tak lasycznie jest. Szczeka nie opada;-), ale wszystko jest ok. Ciekawy i "taki troche inny" jest ten brak swiatla i pewna taka "szarosc" nim spowodowana na fotogrfii...im dluzej patrze tym bardziej mi to w tym konkretnym przypadku zaczyna pasowac...
Nie rozumiem dlaczego tego zdjecia jeszcze nik nie skomentowal. Sztampowy kadr i swietne wykonanie expozycji. Mialo byc szaro buro i bez swiatla... no i jest. Dla mnie ciekawe jest umieszczenie drzewa po lewej a nie jak zazwyczaj po prawej...
słuszna uwaga Sebastianie - podpisuję się pod ta opinią, jest tak jak piszesz a do tego przestrzennie :)
Poprawny portrecik drzewca :).
Myślę, że delikatna konwersja tu bardzo pasuje, gdyż owo "I" posiada dość bujną czuprynę ;).
borregaard
04-11-2010, 19:51
Ja bym tego nie strzelił......;),ale Ty zrobiłeś dobrze....:)
Mówią łamać - to trochę złamałem - zasady mam na myśli...
Swoją drogą to ja powinienem parę godzin temu napisac prowokujący post zapozyczony od pierwszych słów Sebastianita ;)
Bardzo delikatnie a zarazem bardzo fajnie .
ostrytux
05-11-2010, 23:44
Niby motyw oklepany, niemniej bardzo fajnie to pokazałeś - mnie się podoba.
Bardzo delikatnie a zarazem bardzo fajnie .
Podpisuję się .Pozdrawiam