Zobacz pełną wersję : Suzuki - debiut
Moje pierwsze zdjęcie tutaj (w ogóle jedno z pierwszych). Wszelkie rady mile widziane.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
no motor z ucietym kufrem.
lukash996
03-11-2010, 19:29
Zuzia śliczna tylko szkoda ciachniętego kufra. Przydałoby się więcej w prawo i w górę ;)
de Fresz
03-11-2010, 21:56
Matko, jak można ładnego VXa zeszpecić przeszczepem owiewki? ;-) No i motór z kuframi (pomijając ciachnięty top case) w okolicznościach nie-turystycznych, pomijając niektóre kufry fabryczne czy turystyczne enduro z blaszakami, wygląda zwyczajnie kiepsko. Fotograficznie - kadr strasznie ciasny. Mnie się nie podoba.
Kadr ciasny, bo mam tylko 35 mm, a za mną były drzewa, które weszły by w kadr. Kufry mnie też się nie podobają, ale właściciel to beton. :D Dzięki za porady. Następnym razem poszukam innego miejsca.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
jedynka za bardzo zlewa sie z tłem.
Kadr ciasny, bo mam tylko 35 mm, a za mną były drzewa, które weszły by w kadr.
Nie szło motoru przestawić, to nie kamienica że się ruszyć nie da ;)
Czemu takie przepały?
Przez to przewalone wyposazenie, motorek przypomina mi ETeZetke 251. ;)
Rozumiem, ze mozna niezbyt sobie radzic ze swiatlem... Ba! Nawet bylbym w stanie pojac, ze nie zauwazyles, ze Ci sie kufer w kadrze nie zmiescil. Ale Q... litosci! Jak mozna foty sportowo-turystycznego motocykla, zmasakrowac tandetna sepia??
de Fresz
04-11-2010, 17:18
Tak gwoli ścisłości – to jest pół-czoper, pół-naked z paskudną owiewką, której tam raczej nie było fabrycznie. Ze sportem to to nie ma absolutnie nic wspólnego.