PDA

Zobacz pełną wersję : Szukam gitary :)

sethcracow
02-11-2010, 20:52
Jakoś mnie tak ostatnio wzięło na wspominki (może to ten listopad ?) i zacząłem a raczej próbowałem grać na swojej starej ruskiej gitarze. No niestety ale leżenie na strychu jej nie pomogło i po dwóch brzdęknięciach zupełnie traci strojenie. Gitarzysta co prawda ze mnie taki sam jak fotograf czyli pełna amatorszyzna co nie przeszkadza mi lubić i to i to :) Stąd mój post, pytanie i prośba. Jak przejrzałem alledrogo i sklepy internetowe to wychodzi na to, że na najprostszą gitarę akustyczną (bo do takiej chyba dorosłem) trza wydać ze 300 stówy. A skoro ma to być moja być może znowu gitara na kolejne 20 lat to przydałoby się i trochę więcej dołożyć. Niestety na koncie raczej braki.

Może więc ktoś z szanownych forumowiczów ma gdzieś walającą się, zapomnianą zawalidrogę którą by odstąpił za jakieś "serdeczne" kwoty :) Byleby tylko była w stanie użyteczności i nie rozstrajała się co godzinę :)

Oczywiście najchętniej gdzieś z Kraka i okolic ale jakby się ktoś powiedzmy w promieniu i 100 kilosów znalazł z "problemem zbędnej gitary" to oczywiście przylecę :)

Głodny zdjęć i zwrotów Kaczmarskiego Pozdrawiam
Sebastian

hackermuz
03-11-2010, 13:30
Akustyk czy klasyk Cię interesuje?

sethcracow
03-11-2010, 14:04
zdecydowanie akustyk :)

sethcracow
11-11-2010, 10:03
no to spróbuje się przypomnieć :) to może jakąś niepodległościową gitarę ;)