Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] The Natural Beauty In a Fur Coat
christipoher
01-11-2010, 03:02
jedno z ostatniej sesji z futerkami:) co do modelki to uwielbiam z Agą pracować za te oczy :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img169.imageshack.us/img169/1379/nikoniarze.jpg)
wyglada jak grafika a nie jak zdjecie, jakies takie splaszczone obrobka forsowna..otoczki oczu wygladaja jakby to bylo iso1600 .. jakos..dziwnie to odbieram
DonArturo
01-11-2010, 09:46
strasznie nienaturalne
Wygląda jak po agresywnym odszumianiu...
Na ocenie zdjęć się nie znam. Modelka natomiast mi się podoba.
christipoher
01-11-2010, 15:15
Wygląda jak po agresywnym odszumianiu...
hmmm no cóż niestety to nieprawda, iso tutaj było 50...tylko jest 70dpi może to robi inny efekt? , a jedyne co jest zrobione to lekkie przygladzenie skóry oraz rozjasnienie. Akurat fota hasselem ze scianka leaf a światło jest z profoto giant 300- daje ładne beauty i załatwia połowę roboty w PS
ThomasVoland
01-11-2010, 15:35
DPI bez znaczenia. Faktycznie wygląda jak po odszumianiu wysokiego ISO.
Wydaje mi się że dziwny odbiór zdjęcia to to jak wyszło futro - jakoś mało detalu. Wrzuć linka do lepszej rozdziałki na 300 dpi.
Modelka skóra itd miodzio.
Czym napędzałeś profoto 300 ?
900x600 i 188kb, to się nie mogło udać, zabiłeś je sobie kompresją. Nie pasuje mi skóra modelki, jej odcień.
christipoher
01-11-2010, 16:52
Wydaje mi się że dziwny odbiór zdjęcia to to jak wyszło futro - jakoś mało detalu. Wrzuć linka do lepszej rozdziałki na 300 dpi.
Modelka skóra itd miodzio.
Czym napędzałeś profoto 300 ?
jak będę miał dostęp do kompa swojego to wrzucę, zaręczam że nie ma mało detalu, ba jest więcej niż przypuszczacie :)
giant był podpięty pod profoto pro 8- 2400ws
Koniecznie wstaw gdzieś w lepszej jakości i podaj link. :)
No dobra gdzie ten link ? :)
co do modelki to uwielbiam z Agą pracować za te oczy :)
Jedni pracują za oczy, inni za co innego. Co kto lubi... ;)
PS. Ja też czekam na lepszą jakość, bo powyższa to jakaś pomyłka. Obstawiam jednak, że być może coś się stało podczas skalowania lub obróbka przeznaczona na duży format, kompletnie nie sprawdza się w małej rozdzielczości.
Coś dziwnego tu się wydarzyło, co chyba mi się nie podoba.