Zobacz pełną wersję : ślubne kolory jesieni
Jedno z dzisiejszego przedpołudnia.
Więcej będzie za jakiś czas.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/10/fotografiaC59BlubnakrakC3B3w-1.jpg
źródło (http://www.blog.tomaszsipiera.pl/wp-content/uploads/2010/10/fotografia-%C5%9Blubna-krak%C3%B3w.jpg)
fantastyczne miejsce - zdjecie przednie
[Mariusz]
01-11-2010, 00:17
Bardzo chętnie zobaczę resztę ;) Zachęcające foto..
Dla mnie super, czekam na następne.
zibifotek
01-11-2010, 20:49
bardzo fajne miejsce
Miejsce jak miejsce. Tutaj gratki dla fotografa za potencjał. Miejsce to sprawa wtórna, wielu by je minęło. Autor wykorzystał bardzo fajnie.
zygmuntowicz
01-11-2010, 21:48
Z balansem bieli na młodych można by trochę powalczyć.
Nie wiem co z tym balansem jest nie tak...?
Bardzo ładny kadr.
Nie wiem co z tym balansem jest nie tak...?
no właśnie też chciałbym się dowiedzieć
zygmuntowicz
03-11-2010, 20:25
Suknia młodej jakby różowa, młody chyba nie był w tak brązowym garniturze, no i kolor skóry jak z dawnych kodaków, poza tym miejscówka fajna i kadr niczego sobie.
Suknia młodej jakby różowa, młody chyba nie był w tak brązowym garniturze, no i kolor skóry jak z dawnych kodaków, poza tym miejscówka fajna i kadr niczego sobie.
Suknia różowa? Na czym Ty to oglądasz?
W garniturze, to nie wiem w jakim młody był, autor może się wypowie.. poglądaj sobie zdjęcia tych "najlepszych". Nie sądzę by kolory zawsze były takie same jak w "tym" dniu ;).
zygmuntowicz
04-11-2010, 22:37
Suknia różowa? Na czym Ty to oglądasz?
W garniturze, to nie wiem w jakim młody był, autor może się wypowie.. poglądaj sobie zdjęcia tych "najlepszych". Nie sądzę by kolory zawsze były takie same jak w "tym" dniu ;).
Tzn kolory sukni czy garnituru zmieniają się po kilku dniach?
młody chyba nie był w tak brązowym garniturze
a tutaj, to cię zaskoczę...
garnitur miał delikatny odcień brązu
zygmuntowicz
07-11-2010, 20:40
Nie pisałem o tym zdjęciu w sensie pejoratywnym, nie ma zdjęcia idealnego, każde można poprawić ale jak nie zgadzacie się z moimi sugestiami to się nie obrażę, takie też może się podobać.