Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Przystan wsrod gor.
Kadr z wrzesnia, deszczowy poranek, tak naprawde to byly pierwsze promienie swiatla tamtego ranka.....zreszta widac po budynkach, ze jeszcze mokre;)
Mnie sie podoba a wam?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img183.imageshack.us/i/dsc57341024.jpg/)
Mimo pozorów jakieś takie mało ciekawe.Ale przynajmniej nie klify.
maniak666
31-10-2010, 01:57
Fajne miejsce, ale ten barak do natychmiastowej rozbiórki. I to nie stemplem:) Czuc ten wilgotny klimat. Nie tak spektakularne do jakich nas przyzwyczaiłeś, ale fajnie, fajnie...
Mimo pozorów jakieś takie mało ciekawe.Ale przynajmniej nie klify.
Wiesz, kazdy fotografuje to co ma pod reka, ja nad atlantyk mam 1h jazdy wiec klify dla mnie sa jak dla was drzewka;)
Fajne miejsce, ale ten barak do natychmiastowej rozbiórki. I to nie stemplem:) Czuc ten wilgotny klimat. Nie tak spektakularne do jakich nas przyzwyczaiłeś, ale fajnie, fajnie...
Mialo byc inaczej, podchodzilem do tych kadrow wielokrotnie i jakos ten mi najbardziej podszedl;) A barak jest bardzo fajny......moze na tym zdjeciu tego tak nie widac, ale jest....lodki sa tez w dole;)
danz1ger
31-10-2010, 03:20
Wiesz, mam pod ręką cycatą blondynę o rozłożystych biodrach.
Do krajobrazu się nie kwalifikuje.
Ale co za widok.
Ale co za widok.
No i jak wspomnialem, kazdy fotografuje co ma pod reka:D
borregaard
31-10-2010, 04:38
Ale co za widok.
Daj linkę.....
Quakerek
31-10-2010, 08:34
Fajna fotka, podoba mi się, może warto by było przyciąć trochę od góry z parę cm i zrobić fotkę bardziej w panoramę, mogło by ciekawiej wyglądać.
Mz fotka ma klimat. Trudniej jest pokazać klimat gdy nie ma światła. Tobie się udało.
Mi akurat to miejsce bardzo sie podoba... :D
Nie wazne czy swieci, czy nie...
Bdb praca, Greg ;)
Super miejsce -ale to już chyba bliżej wschodniego wybrzeża ?
(...) ale to już chyba bliżej wschodniego wybrzeża ?
Nie nie, to caly czas zachod - Connemara National Park :)
Jest pięknie. W przyszłym roku muszę tam zostać na dłużej.
Bardzo dobry z klimatem kadr.Pozdrawiam
jurek1906
31-10-2010, 11:28
Mnie się podoba,jest klimat wilgotnego ranka.A budynek już chyba u kogoś na zdjęciach widziałem :).
Mnie się podoba,jest klimat wilgotnego ranka.A budynek już chyba u kogoś na zdjęciach widziałem :).
Tak, widziales u mnie i Hoobiego:D
Mz fotka ma klimat. Trudniej jest pokazać klimat gdy nie ma światła. Tobie się udało.
no wlasnie to chcialem pokazac......
Bartekkw
31-10-2010, 18:33
Chyba z ciachniętym dołem byłoby lepiej.
Nikonozaur
31-10-2010, 18:38
Ładnie Grzesiu, wciągam. ;)
Bardzo mi się podoba to zdjęcie.
Zrobiłeś je w naturalnych (domyślam się) kolorach, bez wybujałego kadru, ale za to bardzo przyjaźnie dla widza skomponowanego.
U dołu trawki zamknęły kadr, w tle majaczy góra, po środku kadru widać enklawę ciszy i spokoju.
Oby częściej takie kadry.
Bardzo mi się podoba to zdjęcie.
Zrobiłeś je w naturalnych (domyślam się) kolorach, bez wybujałego kadru, ale za to bardzo przyjaźnie dla widza skomponowanego.
U dołu trawki zamknęły kadr, w tle majaczy góra, po środku kadru widać enklawę ciszy i spokoju.
Oby częściej takie kadry.
W pełni zgodzę się z wypowiedzią Szuwara, więc pozwolę się pod nią podpisać :).
Mi się podoba, widać jak warsztat pomaga w tworzeniu klimatycznych zdjęć. Może trochę góry bym ciachnął. Mimo tego dla mnie bdb.
Dawłeś już taki kadr,chyba.Mnie się podoba.Lubie takie przeplatane elementy.Mam przesyt tymi sterylnymi kadrami(sam też szukam czystości wszelakiego rodzaju w kadrach-niewiedzieć czy to dobrze czy żle)Mam takie wrażenie że tak bardzo szukamy odrealnienia w tych kadrach-za plecami mając b.czesto syf,lub inne na bakier z estetyką rzeczy-gdyż poprostu się na codzień w tych ,rzeczach "babrzemy".Poprostu za dużo pracujemy a za mało przezywamy.
Dobrze za zdecydowałeś sie na umieszczenie tego budynku w kadrze.Jest charakter.
Ja bym tak nie saturował no i widać że rozjaśniałeś w okolicach budynku,by zwrócić uwagę widza zapewne,ale to są kwestie poboczne raczej.