Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Morawskie rolsy
Kolejne obróbkowe podejście do morawskich przestrzeni.
Ciekaw jestem jak to u was wygląda, chodzi mi głównie o kolory
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img442.imageshack.us/img442/5040/dkk8602.jpg)
2.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img441.imageshack.us/img441/2733/dkk8605.jpg)
chróściel
30-10-2010, 22:18
Kadry si, kolory w ogóle mi nie podchodzą.
avenarius
30-10-2010, 23:24
Za jasne i za blade. A reszta - jak to z tych Moraw - fajne.
maniak666
30-10-2010, 23:29
Za jasne i za blade. A reszta - jak to z tych Moraw - fajne.
Co do bladości i jasności wypada się podpisac. Kadry też OK-tylko jakoś w świetle ostatnio prezentowanych tu prac mało"morawskie"
tylko jakoś w świetle ostatnio prezentowanych tu prac mało"morawskie"
A to niby czemu? Morawy są różne a nie jedne mniej a drugie bardziej "morawskie"
Sorry ,ale nie bardzo rozumiem po co robić takie zdjęcia.
borregaard
31-10-2010, 04:25
Nie wiem o co "kaman" z kolorami,bo są OK..Pewnie,chłopy,chcieliby "fluo"....A zdjęcia można.....zawsze i wszędzie....
jurek1906
31-10-2010, 11:06
Kolory jak najbardziej naturalne,2 bardziej mi podeszła :).
Sorry ,ale nie bardzo rozumiem po co robić takie zdjęcia.
To w takim razie po co wogóle robić zdjęcia ? Po co je pokazywać na forum?
Także mógłbyś się bardziej określić o co Ci chodzi? I może byś coś swojego zaprezentował i pokazał
jakie zdjęcia należy robić, naprawdę chętnie się dowiem.
Oho,na to czekałem.Mógłbyś wymyślić jakiś argument za powyższymi fotografiami,zamiast czepiać się mnie.Nie o moich fotach tu rozmawiamy.
Więc pytam co ciekawego jest w tych zdjęciach.Coraz więcej tu widzę wrzuconych fot tylko po to chyba ,by wrzucić.Ja bym się wstydził zawracać ludziom głowę i tyle.Jeszcze rozumiem kiedy robią to początkujący,oni potrzebują jakiejkolwiek reakcji publiczności,ale Ty?Nie lubię tak jednoznacznie krytykować,ale narasta we mnie irytacja.Jeśli nie masz czegoś ciekawego do pokazania,albo nie potrzebujesz rady - nie trać naszego czasu.
Ideologi do zdjęć nie muszę dorabiać bo do niczego mi to nie jest potrzebne.
Nie podoba Ci się to co widzisz, to napisz to i uzasadnij, takie są zwyczaje na tym forum.
Ale widzę że jest coraz więcej wpisów tylko po to aby coś wpisać.
Natomiast czy ja potrzebuję reakcji publiczności czy nie to już jest moja sprawa.
Zwyczaj na tym forum polega na tym głównie,że są grupki koleżków,którzy sobie wzajemnie kadzą,żeby nie wiem jakiego knota którys z nich pokazał.
A powinien polegac na tym by pokazywać foty ciekawe albo takie,o których można dyskutować.
Co mam Ci uzasadnić?Wszystko powiedziałem w jednym prostym pytaniu: po co pokazałeś te zdjęcia?To Ty uzasadnij.Ja mówię krótko : bez sensu.Ani temat,ani faktura,tekstura,śmura,ani kolory,nastrój czy cokolwiek.
Zwyczaj na tym forum polega na tym głównie,że są grupki koleżków,którzy sobie wzajemnie kadzą,żeby nie wiem jakiego knota którys z nich pokazał.
A powinien polegac na tym by pokazywać foty ciekawe albo takie,o których można dyskutować.
Kolejne teorie spiskowe.
Włąsnie powinien polegać na pokazywaniu zdjęć o których można dyskutować i tu się z Tobą zgodzę
tylko dlaczego w takim razie nie szanujesz tego zwyczaju?
Zdjęcia pokazałem bo mi się podobają, to chyba logiczne no chyba że wstawia Uboot.
Ja mówię krótko : bez sensu.Ani temat,ani faktura,tekstura,śmura,ani kolory,nastrój czy cokolwiek.
No i co można? i nie byłoby tej dziwnej dyskusji
Czy naprawdę trzeba wymienić czego nie ma,jeśli nie ma niczego?Chyba masz problemy ze zrozumieniem prostych pojęć.Dyskusja jest dziwna to fakt,ale to nie ja chciałem dyskutować.
BTW to co Ci ci się w tych fotach podoba?
Wycieczki osobiste to sobie zostaw, żegnam
Ode mnie oczekiwałeś wyjaśnień,a sam nie raczysz?No ładne te Twoje zasady.
Ode mnie oczekiwałeś wyjaśnień,a sam nie raczysz?No ładne te Twoje zasady.
To nie edytuj postów.
Prostota tych kadrów i zestawienie pierwszego planu z odległym drugim planem.
Lubie proste kadry i pokazanie zwykłych rzeczy