PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Złoty

pszetak
29-10-2010, 01:45
Witam,cześć.

Tak w ramach zjazdu do moich nieprzebranych archiwów :-)

...

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img801.imageshack.us/img801/6514/188naweb.jpg)

Dziękuje za odwiedziny.

Grzybu
29-10-2010, 08:56
Wydaje mi się, że to na czym powinieneś skupić tutaj widza to forma i kolory. Kadr całkiem spoko, ale kolory już nie bardzo. W szczególności przydałby się żywy dół. Teraz jest ciemny i buro -brązowy.

krzysztofz24
29-10-2010, 09:51
Wiecej tu zielonego niz zlotego;-). Kadrowo ciekawe i fajne. Podoba mi sie ta "centralna krecha" tworzona przez to drzewo. Rowniez uwazam, ze przydaloby sie ozywic dol fotografii, jak juz wspomnial Grzybu.

pszetak
29-10-2010, 10:39
Wiecej tu zielonego niz zlotego;-). Kadrowo ciekawe i fajne. Podoba mi sie ta "centralna krecha" tworzona przez to drzewo. Rowniez uwazam, ze przydaloby sie ozywic dol fotografii, jak juz wspomnial Grzybu.

Bo to złoto kryje sie tam za pniem,delikatnie,powoli przekrada sie w postaci pierwszych niesmiałych promieni.
A dołu nie będę ożywiał-życia w nim w sam raz na moje oko.
Dzięki panowie.

touran
29-10-2010, 13:00
mi się podoba, choć u mnie też jest więcej zielonego niż złotego.

pszetak
29-10-2010, 16:23
Ale się panowie czepacie.Ok zmieniam tytuł na "ZIELONY".
Tak mam trochę wątpliwości czy ta zielona "poświata", to rzecz która przeszkadza,nie pasuje,czy poprostu chodzi o niezgodność delikatną, tego co widać i tego co w tytule?

zaza67
29-10-2010, 17:20
wolalbym bez tegopnia na srodku , zaslania mi ladny widok

harb
29-10-2010, 18:15
Bo to złoto kryje sie tam za pniem,delikatnie,powoli przekrada sie w postaci pierwszych niesmiałych promieni.
A dołu nie będę ożywiał-życia w nim w sam raz na moje oko.
Dzięki panowie.

dokładnie jest tak jak piszesz, jesień jest parę kroków dalej, a pod nogami nie ma swiatła, co przełozyło się na kolory dołu i pnia drzewa :)

MarianS
29-10-2010, 20:40
Mi się podoba światło z tyłu zrobiło głębię.pozdrawiam

pszetak
30-10-2010, 00:01
dokładnie jest tak jak piszesz, jesień jest parę kroków dalej, a pod nogami nie ma swiatła, co przełozyło się na kolory dołu i pnia drzewa :)

Rozważny i romantyczny :-)

Mi się podoba światło z tyłu zrobiło głębię.pozdrawiam

Ciekawie to opisałeś i trafnie chyba.W sumie,troszkę inaczej spojrzałem na swoje dziecko.Mniej technicznie.Jak dłubiesz dłużej foto to powoli ucieka świerzy pogląd na to co zawiera.

Dzięki Marianie i harbie.

Dzięki wszystkim za dotychczasowe opinie.

borregaard
30-10-2010, 00:09
Szukam o co kaman z tym "złotym"....:grin:

pszetak
30-10-2010, 00:18
Taką ksywę miałem w kapeli...
Nie no,poprostu takie jesienne skojarzenie-może na ejnzo,tak nie widać tego jak u mnie hehhe,trudno przeżyję.
A wogóle to p.Andrzeju jak już zaglądacie do mnie to choć o jakąkolwiek opinie proszę.Może być np."tak"lub"nie"-zawsze coś :-).

A z tą ksywą to prawda jest-ja z tych,nordyckich,także trzeba uważać bo zawsze w zaroślach przyczajony siedzę hahaha.

borregaard
30-10-2010, 16:00
Nieee,no w porzo wsio..Ciekawie ten główny na tle,ale bardziej drugi plan zdałoby się,tylko złota nie widzę.....:wink: