Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Torby Vanguard up-rise 28/33

Yova
27-10-2010, 16:18
Witam

Ostatnio zacząłem się zastanawiać nad zmianą mojego wysłużonego defendera 200 na coś innego. Szukałem oglądałem i prawie się zdecydowałem na Lowepro Reporter d200/d300 (chociaż ogólnie średnio mi się podobają ich torby ;/) ale dziś przez przypadek znalazłem w internecie torby Vanguarda Up-Rise 28 i Up-Rise 33. Torby bardzo mi sie podobają, ale niestety nie mam okazji ich pomacania. Może ktoś z forumowiczów posiada taką torbę i zechciał by się podzielić wrażeniami? No i jeszcze czy 33 jest znacząco większa o 28?

Pozdrawiam

wojtas0009
27-10-2010, 16:39
przyłączam się do prośby ;)
Sam szukałem trochę, ale jest pusto o tej torbie, a wygląda ciekawie na papierze ;) pytałem w media nie dla idiotów i w Saturnie, ale nie mają "jeszcze"...

Yova
27-10-2010, 16:53
W FJ z serii up-rise są tylko malutkie colty więc mogłem jedynie zobaczyć jakość wykonania, która w większych jest pewnie podobna bo w końcu to ta sama seria. No i muszę przyznać że materiały i wykończenie robią bardzo pozytywne wrażenie.

Marcin Borkowski
24-04-2011, 00:28
odświeżę wątek, nikt nie chce się podzielić wrażeniami? :D

Mcarto
24-04-2011, 14:32
Ja też jestem ciekaw opinii na ich temat. Moja Lowepro Nova 140 AW jest trochę za mała i chcę ją wymienić na coś większego a ta 28-ka kosztuje połowę tego co podobna Lowepro i ciekawie wygląda.

ps. jest jeszcze podobna torba Vanguard Pampas 25 - zbliżona pojemnością i nie wygląda na typową fotograficzną

MARO56
24-04-2011, 18:17
Dla Marcina i Walka może będzie pomocną informacja, że spory wybór Vanguarda mają w Jabbafoto na Pruszkowskiej w Wawie. Interesujących was modeli nie używałem ale mam Up-Rise 43. Jakość jest naprawdę wysoka. Detal dopracowany i materiały w pełni mnie zadawalające. Następnym zakupem będzie Outlawz 16Z i niech to będzie najlepszą rekomendacją tej firmy.